Ernesto Brown jelentkezési lapja az LSMS-hez.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bandreeshh

Újonc
Július 28, 2025
2
0
Karakter
Ernesto Brown
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Bandi
Hány éves vagy? 27 éves vagyok.
Mutatkozz be röviden. Szentgyörgyvári ANdrásnak hívnak, 27 éves vagyok. Recepciósként dolgozom 12 órás műszakokban. Baranya megyében lakok, hobbijaim közé sorolható a hangszeren történő zenélés. Konkrétabban 20 éve zenélek rézfúvós hangszeren.
Mi az accountod ID-je? 4902
Hány játszott perccel rendelkezel?3236 perccel rendelkezem a lap megírásakor.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Változó,mivel van hogy például 3 napig dolgozom, de utána akár napi 5-6 órát is tudnék dutyban tölteni.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/VB3hhHZ
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen, megértettem és elolvastam.

IC RÉSZ

Teljes neve: Ernesto Brown
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 1997.11.16.
Édesanyja leánykori neve: Christina Brown
Bejelentett lakcíme: Las Colinas street 1.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? A saját autóimon elszoktam végezni a kötelező szervizeket.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Érdekel a szerelés világa és szívesen dolgoznék szerelőként. Mindig is rajongója voltam az autóknak.
Miért Önt válasszuk? Amint beletanulok egy adott szakterületbe, azt szívesen végzem többségben hosszabb távon is.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[x] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata az,hogy a motorolajat tisztán tartsa, ezzel kímélve a motort.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Rossz ventillátor, termosztát hiba, hűtőfolyadék hiánya.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj viszkozitását jelenti.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakód olvasásra alkalmas eszköz,amely megmutatja az adott jármű hibáit. Ezáltal pontosabb képet kap a szerelő,hogy merre keresse a hibát a gépjárműben.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Először leeresztem az olajat a gépjárműből. Utána kicserélem az olajszűrőt,majd visszateszem a helyére az új olajszűrőt. Majd feltöltöm új friss olajjal a motort.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Ernesto Brown
Kelt: Los Santos, 2026.05.25.

Tisztelt Ernesto Brown!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Ernesto Brown!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: Bandreeshh
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.