Askyn Zubir jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rea

Újonc
Május 6, 2026
3
0
Karakter
Askyn Zubir
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Askyn Zubir

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1990.01.12

Születési hely: Prickle Pine

Életkor: 36

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1132151

Askyn Zubir-nak hívnak 1990 januárjában születtem Las Venturasban. Dolgoztam életem során elég sok helyen, - szóval jól tudok illeszkedni a dolgokhoz a tapasztalataimnak köszönhetően. Igyekszem a csapatmunkára összpontosítani, - hogy a legjobb legyen mindenki számára. Mindig is szerettem az igazság útját követni, illetve a szabályokat is egyaránt. A maximumot tudom hozni abból amit szeretek csinálni és akarom is. Elég jó a probléma megoldoldó képességem is szerencsére. Kedves, odaadó vagyok azzal aki ugyanezt viszonozza úgyszint.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
  1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?

• [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?

• [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?

• [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?

• [ X ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?

• [ - ] Igen
    • [ X ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Gergő, geryy1337 Életkorod: 20 Játszott percek a szerveren: 2682 Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Lényegében minden nap tudok lenni, időnként változó, hogy mennyit. Rövid, lényegretörő bemutatkozás Gergőnek hívnak 20 éves vagyok, kb 8 éve kezdtem el az MTA-ban az RP-t, tehát van mmár benne egy kis tapasztalatom benne. Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) régebben voltam már rendvédelmiben, persze. Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 3 hét környékén kezdtem el a szervert, frakcióban még nem voltam itt.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás: Askyn Zubir Dátum: 2026.05.25

Utoljára szerkesztve:
MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Askyn Zubir
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.