LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
benyahhHány éves vagy?
23 életévemet taposom jelenleg.Mutatkozz be röviden.
Benjámin vagyok, de a barátaim csak Benyahh-nak szólítanak. Jelenleg raktárban dolgozom, mellette a kódolást tanulom. Szabadidőmben szeretek játszani, filmezni, sorozatozni, vagy a haverokkal lógni. Kedves és segítőkész, illetve megértő embernek tartom magam. A játékra tudok megfelelő időt szánni.Mi az accountod ID-je?
8760Hány játszott perccel rendelkezel?
1607Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Munkahelyi beosztástomtól függ, de a heti 8-9 óra simán meglenne.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/CdzFbmoÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Teljes mértékben megértettem.IC RÉSZ
Teljes neve:
Matteo MilleriSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
1998.12.04.Édesanyja leánykori neve:
Emily Rose TaylorBejelentett lakcíme:
Las VenturasRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Nincs benne tapasztalatomMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mindig is érdekelt a gépjárművek világa és szeretnék minél több tapasztalatot szerezni ezen a területen. Szeretek csapatban dolgozni, fejlődni, valamint új dolgokat tanulni/felfedezni a szerelésről és a járművekről.Miért Önt válasszuk?
Hmm... Kitartó és megbízható ember vagyok, aki szeret fejlődni és dolgozni. Könnyen és hamar együtt tudok működni másokkal, ide beleértve a beilleszkedést, a terhelést is.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[-]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Olajszűrő feladata hogy megtisztítsa a motorolajat a szennyeződéstől.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
1. Kevés/Rossz hűtőfolyadék, 2. Hibás termosztát, 3. Vízpumpa meghibásodás, 4. Olajhiány, 5. Túlterhelés, stb...Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor alkatrészeinek kenése, a súrlódás és a kopás csökkentése valamint a motor hűtése és tisztítására. A 5W-30 és 10W-40 jelölések az olaj viszkozitását mutatják.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Elektronikus rendszerben tárolt hibakódok és adatok kiolvasására alkalmas. Ezzel gyorsan azonosíthatók a motor, a szenzorok vagy egyéb rendszerek hibái.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. A jármű felemelése vagy aknára állítása.2. A régi motorolaj leengedése az olajteknőből.3. Olajszűrő csere.4. Leeresztő csavar visszazárása.5. Új motorolaj betöltése a gyári előírás szerint.6. Olajszint ellenőrzése és a motor próbaindítása.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Matteo Milleri
Kelt: 2026.05.15.
Kelt: 2026.05.15.
Utoljára szerkesztve: