Richard Ledor felvételi lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ghosthun97

Újonc
Április 17, 2026
4
0
Karakter
Richard Ledor
3x2tZsj.png
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Richard Ledor
Hány éves vagy? 29
Mutatkozz be röviden. lacko vagyok 29 éves, tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben, kezdő vagyok az MTA világában szóval még van mit fejlőnöm és szeretnék is, valamennyire szégyenlős vagyok ez által nem vagyok annyira beszédes.
Mi az accountod ID-je? 8659
Hány játszott perccel rendelkezel?1405
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 25 - 30
Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Richard Ledor
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 1997.01.19
Édesanyja leánykori neve: Britani Triana
Bejelentett lakcíme: -
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? még nem
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mert szeretem az autókat és ez által szeretném magam kipróbálni autószerelő szakmában.
Miért Önt válasszuk? Mert tisztelek mindenkit, és arra törekszek hogy a legjobb legyek illetve mindenkinek a legjobb munkát adjam ki a kezemből.
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő lényege, hogy kiszűri az olajból a szennyeződéseket, fémforgácsot, koszt, amit a motor működés közben összeszed. Így az olaj tisztán tud keringeni, és jobban védi a motort a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését okozhatja például a kevés vagy rossz hűtőfolyadék, a hibás termosztát vagy vízpumpa, az eltömődött hűtő, az alacsony olajszint, illetve az is, ha a motor hosszabb ideig túl nagy terhelésen működik.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj azért kell, hogy ne kopjanak össze a motor alkatrészei, meg hogy könnyebben és simábban menjen minden benne. Közben még hűt is egy kicsit és tisztán is tartja a motort.
Az 5W-30 meg 10W-40 számok meg azt jelentik, hogy mennyire híg vagy sűrű az olaj. Az első rész a hidegindításnál számít (mennyire folyik hidegben), a második meg azt mutatja, hogy amikor a motor már meleg, akkor mennyire marad sűrű és stabil az olaj.

Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD műszerrel ki lehet olvasni az autó hibáit, így gyorsan kiderül, ha valami nem működik jól a motorban vagy az elektronikában.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Először felmelegítem kicsit a motort, hogy könnyebben kifolyjon az olaj, aztán leállítom az autót és alá megyek. Kicsavarom az olajleeresztő csavart, és hagyom, hogy teljesen kifolyjon a régi olaj. Közben általában lecserélem az olajszűrőt is. Ha minden kifolyt, visszacsavarom a csavart, betöltöm az új motorolajat a megfelelő szintig, majd beindítom a motort és megnézem, nincs-e szivárgás.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.