- Április 17, 2026
- 4
- 0
- Karakter
- Richard Ledor
https:///[]
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk? Richard Ledor
Hány éves vagy? 29
Mutatkozz be röviden. lacko vagyok 29 éves, tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben, eleg regota jatcok az MTA világában s valamennyire otthonosan erzem magam ez által nem vagyok annyira beszédes.
Mi az accountod ID-je? 8659
Hány játszott perccel rendelkezel? 797
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 25 - 30
Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal?[/igen] [/COLOR]
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk? Richard Ledor
Hány éves vagy? 29
Mutatkozz be röviden. lacko vagyok 29 éves, tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben, eleg regota jatcok az MTA világában s valamennyire otthonosan erzem magam ez által nem vagyok annyira beszédes.
Mi az accountod ID-je? 8659
Hány játszott perccel rendelkezel? 797
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 25 - 30
Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal?[/igen] [/COLOR]
https://i.imgur.com/K5XambT.png
[B]Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?[/B] igen
[HR][/HR]
[B]IC RÉSZ[/B]
[HR][/HR]
[B]Teljes neve:[/B] Richard Ledor
[B]Születési helye:[/B] Los Santos
[B]Születési ideje:[/B] 1997.01.19
[B]Édesanyja leánykori neve:[/B] Triana Sophia
[B]Bejelentett lakcíme:[/B] -
[B]Rendelkezik autójavító tapasztalattal?[/B] még nem
[B]Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?[/B]
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola /
[B]Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?[/B] Mert szeretem az autókat és ez által szeretném magam kipróbálni autószerelő szakmában.
[B]Miért Önt válasszuk?[/B] Mert tisztelek mindenkit, és arra törekszek hogy a legjobb legyek illetve mindenkinek a legjobb munkát adjam ki a kezemből.
[B]Mely műszakokban tudna dolgozni?[/B]
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00
[HR][/HR]
[B]SZAKMAI KÉRDÉSEK[/B]
[HR][/HR]
[B]Mi a négyütemű motor négy üteme?[/B]
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő lényege, hogy kiszűri az olajból a szennyeződéseket, fémforgácsot, koszt, amit a motor működés közben összeszed. Így az olaj tisztán tud keringeni, és jobban védi a motort a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését okozhatja például a kevés vagy rossz hűtőfolyadék, a hibás termosztát vagy vízpumpa, az eltömődött hűtő, az alacsony olajszint, illetve az is, ha a motor hosszabb ideig túl nagy terhelésen működik.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj azért kell, hogy ne kopjanak össze a motor alkatrészei, meg hogy könnyebben és simábban menjen minden benne. Közben még hűt is egy kicsit és tisztán is tartja a motort.Az 5W-30 meg 10W-40 számok meg azt jelentik, hogy mennyire híg vagy sűrű az olaj. Az első rész a hidegindításnál számít (mennyire folyik hidegben), a második meg azt mutatja, hogy amikor a motor már meleg, akkor mennyire marad sűrű és stabil az olaj.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD műszerrel ki lehet olvasni az autó hibáit, így gyorsan kiderül, ha valami nem működik jól a motorban vagy az elektronikában.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Először felmelegítem kicsit a motort, hogy könnyebben kifolyjon az olaj, aztán leállítom az autót és alá megyek. Kicsavarom az olajleeresztő csavart, és hagyom, hogy teljesen kifolyjon a régi olaj. Közben általában lecserélem az olajszűrőt is. Ha minden kifolyt, visszacsavarom a csavart, betöltöm az új motorolajat a megfelelő szintig, majd beindítom a motort és megnézem, nincs-e szivárgás.