- Szeptember 27, 2025
- 83
- 127
- Karakter
- Hywel Tegwen
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Hywel TegwenAnyja neve:
Lia DambarSzületési hely, idő:
Los Santos, 1999.10.02Személyigazolvány száma:
ID-ECTD1656Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-FQGB1656Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
East Los Santos, 29. BTelefonszáma:
1-130-079Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
EgyetemIntézmény neve:
Los Santosi Műszaki Egyetem.Végzettség megszerzésének ideje:
2014.05.30Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Roland/TEG.Életkorod:
20Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
6 éve.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
2025.05.13-án regisztráltam jobban, Szeptember óta.Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
5 éve voltam.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: Mesélj magadról pár mondatban:
Sziasztok! Roland vagyok 20 éves. Jelenleg egyetemen tanulok gépészmérnöki szakon, mindig is érdekelt a műszaki világ, szeretem a matematika világát is. (nem mindig), Hobbiaim közé tartozik a focimeccsekre járás haverokkal, MTA-val szeretek játszani mindig tud számomra újat mutatni. Az egészségügy és a tűzoltóság messzebb áll tőlem, de szeretnék tanulni.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
tünetek azok kiszáradás és napszúrás lehet. Hüvösebb helyre viszem a túrázót, megvizsgálom,hogy lélegzik és eszméleténél van-e, ha igen akkor vizet adok neki, és elkezdem lehűteni a testét vizes ruhával, vagy legyezéssel.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
az égett felületet folyó vízzel kell hűteni, a hólyagokat nem szabad kiszúrni vagy hasonló dolgot vele csinálni, lefedem az égett területet steril gézzel vagy ruhával.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Gerinc- vagy nyaksérülés gyanúja esetén.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Porral oltó készülékkel oltanám el. Áramtalanítanám az adott készüléket vagy berendezést.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
tűzoltó tömlő, létra: Magasabb helyszínek megközelítéséhez, védőruhák: Egy épület biztonságos behatolásához elengedhetetlen vagy bármilyen mentéshez , feszítővágó berendezés: gyakrabban műszaki mentéshez használják autóbaleseteknél a karosszéria elemeket szétfeszítéséhez használják., oxigénpalack: sűrű füst esetén használják ha szükséges, de a sérült ellátásához is használják.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Defibrillátor: szívmegállás vagy súlyos szívritmuszavar esetén. Hordágy:Sérületek biztonságos szállítására. Nyakrögzítők: gerinc-vagy nyaksérülés esetén alkalmazzák. Oxigénpalack: füstmérgezés esetén, légzés zavar esetén vagy oxigénhiány esetén. EKG készülék: szívműkösét figyeljük vele különmböző szívritmuszavarokat szűrjük ki vele.JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.05.10.
Aláírás: Hywel Tegwen
Aláírás: Hywel Tegwen