Csomagszállítás | csomagok kiválasztásánál történő hiba

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

KR3MX

Modern Verne
Very Important Person
Május 11, 2025
417
246
Karakter
Pinar Ece 🇹🇷
westlogodev.png

InGame neved:
Pinar Ece

Az észlelés időpontja:
2026.04.09

Részletes leírás:
A csomagkiszállítós munkánál, ha elkezdem kiválasztani a csomagokat a gépen, de közben mások ugyan annál a cégnél éppen csomagokat visznek ki és adnak le vagy akár csak ők vesznek fel csomagot, akkor az teljesen felborítja az én általam kiválasztott csomag listát.

Bizonyítékok:

Videó 1.: https://streamable.com/ldq3ww
Itt látható, hogy kimondottan Palomino Creek és Montgomery címeket veszek fel, az aljáról kezdtem a kiválasztást. Amikor vissza görgetek a legaljára, akkor látható, hogy már teljesen más címek vannak kiválasztva. (Itt mások a cégemben dolgoztak közben, folyamatosan vitték ki a csomagokat)

Megjegyzés:
Ahogy néztük a bugot az okozza, hogy amikor valaki kivisz egy csomagot, akkor a listából az a csomag kikerül és egy új kerül a lista legvégére. -> Így ha én kiválasztom a lista aljáról számított 3.-at, ami mondjuk egy Montgomery cím, akkor ha én azt elfogadom azután miután kivitt valaki egy darab csomagot, akkor már nem a Montgomery cím fog ott lenni, hanem a lista aljáról számított 2. kerül a helyére.

• Kedvelés
Reactions: Mate2001 és Nyx
Jó dolog hogy kilehet választani hogy ki merre akarja vinni a csomagot, de igy hogy amíg kikeres az ember 30-40cimet és beteszi a kocsiba és fullra más címek lesznek elég idegesítő. Cégnél pár ember ezért nem is dolgozik csak kora reggel.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.