Csomagszállítás - béka

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dvnzillv

Zöldfülű
Február 3, 2026
97
110
Karakter
Clevon Carter
westlogodev.png

InGame neved:
Clevon Carter

Az észlelés időpontja:
A napokban

Részletes leírás:
Egy olyan csomagszállítós hiba lépett fel, ami miatt nem tudtam a csomagokat felvenni a földről, hiába álltam mellettük. Ez is megérne egy témát, de sajnos arra nem tudtam rájönni, hogy miért van. A hiba, amiről ez a téma szól, viszont ezek után keletkezett: segítséget kértem adminoktól. Ők manuálisan törölték rólam a megrendelést. Miután ez megtörtént, felvettem egy új kanyart. Amikor elkezdtem volna bepakolni a csomagokat, láttam, hogy azt írja a rendszer, hogy már van raklapemelőm, előbb vigyem vissza. Vártam 15 percet, ami után el kellene tűnnie a raklapemelőnek eredetileg. Ezután sem kaphattam újat. Relog sem oldotta meg. Már napok óta nem tudok kikérni békát, mert folyamatosan azt a hibaüzenetet kapom, hogy előbb vigyem vissza a régit. Korábban több játékosnak is volt már ilyen problémája, a rendszer teljes újraindítása megoldja a problémát. Nem tudom, hogy más is elő tudja-e idézni, illetve hogy biztosan ez volt-e a hiba forrása, azonban nálam a manuális törlés óta nem működik, így erre tudok csak tippelni.

Bizonyítékok:
Nem tudom, milyen bizonyíték szükséges, de ezt a hibaüzenetet kapom, akárhányszor fel akarom venni: [2026-04-19 13:55:40] [Output] : [ERROR]: Előbb hozd vissza az előző raklapemelőt.

Megjegyzés:
-

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.