- Május 6, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Luis Enrico
Los Santos Police Department
Application Form
[/CENTER]
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
-Luis Enrico-
Születési helye, ideje:
-Las Venturas 2003.07.14-
Bejelentett lakcíme:
-Los Angeles Idlewood-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetem,nemzetközi gazdálkodás szak-
Telefonszáma:
-1125546-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Luis Enrico vagyok, 22 éves. Las Venturasban születtem jelentősen anyagias családban. Kiskoromban édesapám elhagyott minket, ezért anyai ágon a nagyszülőkhöz költöztünk. Gimis éveimet szintén itt töltöttem, ahol kosárlabda-karrieremről és tanulmányaimról voltam híres. Gimnáziumi éveim után mentem el Gazdasági egyetemre ahol megszereztem a Nemzetközi Gazdálkodás diplomám. Közel jövőben több barátnőm is volt sajnos az összes vakválgány lett,jelenleg egyedül élek Los Angelesben.-
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
-Lackó-
Hány éves vagy?
-16 éves vagyok-
Jelenleg hány játszott perced van?
-591 perc-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Nem,még nem voltam frakció tag.-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem,nem voltam.
(ha nem műnködik kérlek jelezzetek előre is elnézést.)-Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen/ lack00ss-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok! Lackó vagyok 16 éves,idén nyáron töltöm a 17-et. Jelenleg gimnazistaként tanulok,fő céljaim közé tartozik az egyetemre való bejutás. Falun lakom jelenleg két testvéremmel és szüleimmel. Szabadidőmben edzek,focizok,kosarazok valamint videójátékokkal játszok.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Mivel a szerveren még nem voltam frakcióban,de mindenképpen kiszeretnék próbálni egy pörgős RP élményekkel teli frakciót ezért erre esett a választásom.-
Utoljára szerkesztve: