Donald Michael Jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Barangoló
Október 27, 2025
31
0
Karakter
Tyrese Coleman
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Máté
Hány éves vagy? 14
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Máté vagyok 14 éves. Dunakeszin élek és szeretem ezt a várost. Apukámmal nagyon jól kijövök és minden héten el megyünk egy közös Airsoft játékra. Anyukámmal is jól kijövök de apummal jobban, anyummal meg minden héten legalább 1-2 filmet meg nézek miközben társasozok. Jelenleg új iskolát keresek mivel az osztálytársaim mindig csúfolnak mert egy kicsit nagy a hasam. Ezért nagyon sokszor nem játszok mivel éppen sulit keresek anyummal. Nagyon szeretném Dunakeszin az álom sulimat el érni majd hogyha vesznek fel gyerekeket oda de ebben az évben már nem vesznek oda senkit sem. 14 éves létemre el gondolkoztam azon hogy mi lenne akkor hogyha el kezdenék sportolni hogy ne csúfoljanak. De nem találtam még meg azt ami nekem tetszik. Van kettő testvérem akiket úgy hívnak hogy Vivi és Bence. Vivi 17 Bence meg 15 éves. Nagyon szeretünk együtt játszani, beszélgetni, rollerezni, filmezni és akár még túrázni. A kedvenc tantárgyyam a tesi de nem vagyok benne annyira jó. Szabad időmben ha van időm akkor a kedvenc GTA:SA rp szerveremen játszok a WestMTA-n. Sokat szoktam utazgatni a családommal és nagyon jókat szoktunk szórakozni ott.
Mi az accountod ID-je? 6854
Hány játszott perccel rendelkezel?kb. 6000 de most nem tudom meg nézni mivel külföldön vagyok.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) kb. ilyen 15 óra. de akár nyári szünetben több is lehet. vagy ilyen szüneteken
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/AYiUrYs
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Teljes mértékben elfogadom és át olvastam.

IC RÉSZ

Teljes neve: Donald Michael
Születési helye: Los Angeles
Születési ideje: 1987.09.10
Édesanyja leánykori neve: Laura Mendez
Bejelentett lakcíme: N/A
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen. A kocsimat már nem egyszer kellett javítani és nem volt rá elég pénzem hogy mások csinálják meg.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Azért mert szeretném hogy az emberek épp kocsival járkáljanak és ne minden kocsi füstöljön.
Miért Önt válasszuk? Azért mivel sokat lennék a városban és azért mivel sokat tudnék szerelni. Hogyha a városban leszek szerintem csak szerelni fogok.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
VÁLASZ HELYE
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Több oksa is lehet. Egyik. Jukas lehet a hűtő amit könnyen meg lehet oldani. kell venni egy újat és ki kell cseélni. ez minden autónál más. Valamelyiknél le kell bontani az egész elejét valamelyiknél meg csak a lökhárítót kell le venni és ki tudod cserélni. Van a másik ami az lehet hogy nincsen a hűtőben hűtő folyadék. Vagy csak lehet hogy ki kell takarítani a hűtőt ezt magas nyomásúval lehet meg tenni.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj csökkenti a súrlódást és elvezeti a hőt. Az 5W30 és a 10W40 pedig azt mutatják hogy mennyire folyékony hidegben és melegben az olaj.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A hibák ki olvasására vagy a hibák törlésére használatos eszköz.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. Fel melegítjük a motort hogy az olaj jobban fojjon le.
2. A régi olajat le eresztjük.
3. vissza zárjuk a leeresztő csavart majd feltöltjük a megfelelő új olajjal.
4. Ellenőrizzük az olajat hogy ereszt e valahol. Utána meg az olaj szűrőt is ki cseréljük. Ha nem ereszt sehol akkor megvagyunk.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Donald Michael

Kelt: 2026.05.06. 17:01

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Donald Michael!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Donald Michael!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.