- Május 2, 2026
- 5
- 0
- Karakter
- Edward D Jaroslaw
Amelyik topicnál van minta azt kötelező használni. #Joshua
Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
enrikónak hívnak, Edward D Jaroslaw, 14 vagyok, de hamarosan 15.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Enrikónak hívnak most fogok el ballagni az általánosból, jővőre megyek gimnáziumba. imádok gépeket javítgatni, új játékokkal játszani. 4 éve kezdtem el rp-zni, sok tapasztalatom van vele. szabadidőmben kint vagyok a természetben sétálni vagy biciklizni mikor hogyan, és persze játszani is sokat
.Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
0x
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
(2527 perc)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
szeretek segíteni amin csak tudok. könnyen barátkozom, és könnyen is beilleszkedek a csapatokba. türelmesen hozzá állók bármilyen kérdésekhez.
Mi az Adminsegéd feladata?
segítsen kisebb kérdésekre válaszolni, adminok válláról levenni a terhet, egyedül kell megoldani kisebb dolgokat. akár ha láttunk szabályszegőt akkor szólunk azonnal chaten valakinek.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
türelmes vagyok, bele élem magam az emberek helyzetében, szívesen válaszolok minden kérdésre még ami fölösleges is. komolyan venném ezt az adminsegédet. aktív tudok lenni sokat minden helyzetben is.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
pozítiv: türelmes, segítőkész, gyorsan megtanulók dolgokat.
negatív: néha sokat beszélek, rossz napjaimba feledékeny vagyok és nem csinálom meg a dolgokat ha nincs rá kedvem de erre figyelek mindig
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
ha lesz rá lehetőség akkor igen. szeretném erősíteni a csapatot mint mondtam könnyen be tudok oda is illeszkedni szerintem, igyekeznék hogy betartsa mindenki a szabályzatot. rávenném arra az embereket hogy tiszteljék az egész közöséget, és mindent a szervernek.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
3-4 óra és kb 2-3 órát adminsegédkedni.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza
szerintem azért fontos ott lehet minden alap dolgot megcsinálni iratok, munka felvétel, akár ha lesz házunk vagy valamilyen ingatlan ott lehet bejelentetni. kulcsfontosságú ez a hely én szerintem-
Autóker:
itt lehet vásárolni autót vagy bármilyen járműt amiből el tud menni a pontból b pontba.
telefonbolt:
szerintem ez nagyon fontos hogy vásárlásokban akár segítség miatt legyen telefon, könnyebbé teszi az egészet ha van egy telefon.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ez a szerver egy text roleplay szerver. Ez azt jelenti, hogy a szeveren csak írni lehet, voice nincsen. A szerveren főparancsok a /me ami cselekvést fejez ki Ezt akkor használjuk ha olyan dolgokat csinálunk ami nem látható, nincs hozzá animáció vagy mozgás. A következő parancs a /do amit történéskor. (pl. /do az ütközés következtében szilánk ment a szemébe, eszméletét elvesztette.) Ha van bármiféle történés ami szintén nem látható vagy nincs rá valamilyen megoldás pld: scriptek akkor ezt használjuk. Ezeket a parancsokat kötelező használni. Illetve van egy másik is /ame ezt akkor szoktuk használni ha a karakterünkről akarunk egy leírást csinálni A szerver egy valóságra alapuló városban játszódik ahol te döntőd el mit csinálsz normális keretekben( lehetsz ami akarsz lenni.) Ha szeretnél tudsz lenni illegális tag, de ha legál oldalhoz húzódsz akkor lehetsz rendőr is akár. Első sorban ha kiismerted a szervert és játszottál több órát a szerveren, akkor lehet hogy érdemes kitalálni egyfajta karaktert amilyet utána fogsz játszani. Ez a saját kreatív gondolatokon múlik, hogy kit fogsz játszani. Ha ezzel megvagy és már játszol egy ideje a szerveren van minimum 1500 perced rajta, akkor simán tudsz csatlakozni egy frakcióba. A frakciók szervezeteket foglalnak magukba. Fórumon lehet látni, hogy milyen frakciók vannak. Három csoportra osztjuk ezelket (non-script,illegál,legál).