Mike Winston

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

jo8

Újonc
Február 25, 2026
4
1
Karakter
Mike_Winston
[/CENTER]

DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

Mike Winston

Születési helye, ideje:

Los Santos 2000.08.21

Bejelentett lakcíme:

Jelenleg nincs.

Legmagasabb iskolai végzettsége:

Davis Quartz / LSPD Training Grounds-ban végeztem.

Telefonszáma:

1130862

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

A nevem Mike Winston, Los Santos szívében születtem és nevelkedtem, így a város minden egyes utcáját és problémás negyedét jól ismerem. Tanulmányaimat a Davis Quartz LSPD Training Grounds falai között végeztem, ahol az intenzív kiképzés során elsajátítottam a fegyelmezett rendfenntartás alapjait. Az akadémiai évek alatt nemcsak a taktikai ismereteimet bővítettem, hanem megtanultam a higgadt döntéshozatal fontosságát is a legkritikusabb szituációkban. Fizikai állóképességemet napi szintű edzésekkel tartom szinten, hogy bármilyen terepen hatékonyan tudjam követni és elfogni a jogsértő személyeket. Számomra a rendőri hivatás nem csupán egy munkahely, hanem egy életforma, amelyben a polgárok biztonsága és a törvények tisztelete áll az első helyen. Az iskolai lőgyakorlatokon és vezetéstechnikai tréningeken kiemelkedő eredményeket értem el, így magabiztosan kezelem a szolgálati felszereléseket. Csapatszellem jellemzi a munkámat, hiszen hiszem, hogy a hatékony rendőri tevékenység alapja a kollégák közötti szoros és őszinte együttműködés. Célom, hogy az állomány tagjaként tudásom legjavát adva segítsem Los Santos közbiztonságának javítását és a bűnözési ráta csökkentését. Elkötelezett vagyok a folyamatos fejlődés mellett, és kész vagyok bármilyen áldozatot meghozni a város békéje és a rend fenntartása érdekében.

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

Szalai Csaba

Hány éves vagy?

25

Jelenleg hány játszott perced van?

1419 perc

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

Nem

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

Nem

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

Igen

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

Csaba vagyok,25 éves.
Sokat dolgozom,viszont ahogy engedi időm játszom napi több órát.
Szeretek jó közösségben játszani,akár dc-n beszélgetni.
Igyekszem mindenben a maximumot nyújtani,legyen ez akár RP, akár segitség.
És szerintem sikerül gyorsan beilleszkednem egy társaságba,szeretni szoktak.

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

A frakcióba való jelentkezésem fő célja,hogy egy összetartó csapat tagja legyek,és az aktiv játékommal segitsem a szerver közösségét és a rendvédelmi RP szinvonalát.​

• Kedvelés
Reactions: davidszalai695
Szia, @jo8 valós IG nevet adj meg a fórumon, amit ténylegesen használsz.

16. IG Név mező használata kötelező valós karakter névvel. ( Kivétel: Vezetőségi Tag )

↳ Büntetés: Figyelmeztetés/20 pont

Szia! Rendben,a hibát javitom. Viszont nemtudom,hogy szükséges-e új jelentkezés irni,vagy ez megfelel?

Ez megfelel, csak fórumon ne ez legyen megadva —> Mike_Wick hanem —> Mike Winston.

• Kedvelés
Reactions: jo8
MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Mike Winston
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.