- Május 1, 2026
- 31
- 33
- Karakter
- Bosko Radost
Panasztevő InGame neve:
► Raphael Gerstern ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► LSFD Mentős részleg ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Mainap 2x is próbáltunk sürgősségi rádión keresni az LSFD mentős egységét, mind a 2x sikertelen volt. rettentően rossz hogy konkrét inaktívnak látom a mentősöket. itt értem hogy volt egyszer egy 18:42 kor sürgősségi rádiózás
[2026-05-03 18:42:09] [Output] : [PD] Chief Of Police "X" mondja rádióba: Chief "X" , LSPD. Ismétlem, LSFD vétel.
(Neveket kihúzom mivel én saját magam teszem a panaszt egyedül. )
amire először nem kaptunk választ, ezután
[2026-05-03 19:57:50] [Output] : [SASD] Detective I "X" mondja rádióba: Deputy "X" SASD, Van elérhető mentőegység, medic?
És semmi válasz, értem hogy közvetlen nem az LSFD-hez volt már a 2. sürgősségi szólva, de ha már mentőegységet keresnek, akkor gond van, sérülés.... -Inkább a mentős jöjjön mint egy rendvédelemből "medic".... (Oké, oké, erre van a medic, akkor nézzük a realitást, hisz RP szerver, egy medic nem fog és nem is tehet meg helyszínen olyan amit szakember tud elvégezni...)
Ezek után mivel lőtt sebem is volt, elmentem a kórházhoz, hogy akkor az NPC-vel megoldjam a helyzetet, erre az fogad hogy 2 mentős 1 helységben és egy másik játékossal aki nem mentős.... Miért nem lehetett akkor az egyiküknek kijönni? autó probléma? -Nem, ott állt kint a kórház előtt, elmegy az akkor akinek kulcsa van hozzá, másik ellátja a lakosságot.
2-4 óra leforgása alatt 2 sürgősségi rádiózásra 0 válasz...
Folytatván ezt, mikor bementem hogy lőtt sebem van, elfogok vérezni, segítsen valaki (amikor megláttam hogy 2 mentős van egy helyen 1 klienssel)
Ezután OOC-ba közölte velem hogy, (logban látható)
[2026-05-03 20:08:19] [Output] : Raphael Gerstern mondja: Uram!
[2026-05-03 20:08:21] [Output] : *** Ryan Odvans megvizsgálja James Miller jobb karját.
[2026-05-03 20:08:23] [Output] : Tomas Joe mondja: Én?
[2026-05-03 20:08:24] [Output] : James Miller mondja: Köszönöm
[2026-05-03 20:08:24] [Output] : [OOC Chat]: James Dannel Vincenzo: (( Ne már. ))
[2026-05-03 20:08:27] [Output] : Raphael Gerstern mondja: Nem, a mentős.
[2026-05-03 20:08:27] [Output] : *** Ryan Odvans megvizsgálja James Miller törzsét.
[2026-05-03 20:08:28] [Output] : [OOC Chat]: James Dannel Vincenzo: (( Lépnék szeróról. ))
◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/p6C2 ◄
Megjegyzés:
► Konkrét probléma nem emberrel hanem az inaktivitással van... Esetleg ha nincs ideje a leadernek azzal foglalkozni hogy felvegyen tagokat, akkor szívesen segítek ha a vezetőség engedi hogy 2 frakcióba legyek... -Emellett ajánlanék "Műszak kialakítást" az-az kötelező duty időt. Nem, nem arról szól a kötelező duty idő, hogy kötelező fenn lenni a szerón, hanem pl Du. 4 és este 8 között (Iskola, és munka időre tekintve) ha fent van a szerveren mentős tag, akkor duty-znia kell. -Ha esetleg jelentkező mennyiséggel van probléma, akkor arra annyit tudok csak mondani hogy olyan "ajánlatot " kell feltenni ami felkelti az emberek érdeklődését.
Köszönöm ha végig olvastad, és köszönöm az adminnak aki fog ezzel foglalknozni.
Ha esetleg felkeres P.Ü-be a Mentősök leadere, hogy esetleg van-e valami ötletem hogy tudnának csábítani embereket, nagyon szívesen segítek és ötletelek vele, hogy segítsem ezen munkáját abban hogy aktív frakció legyen.
További szép estét / napot / reggelt ! (ki mikor olvassa) ◄