Buddy Dixon jelentkezése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

zotya

je suis malade
SzerverAdmin
Május 13, 2025
129
424
Karakter
ian iztok
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? zotya.
Hány éves vagy? Kereken 26. életévem taposom!
Mutatkozz be röviden. Fentebb említve : Zolinak hívnak, de maradjunk a zotyánál. Egy pár éve már az MTA közösség tagja vagyok. Szabadidőben a szerveren tevékenykedem, ez mellett viszont "fusiba" motorokat, traktorokat, kerti gépeket mókolgatok. Sok-sok évvel ezelőtt Motorszerelő és kisgép szervízesként szereztem szakmát, sokáig ebben a munkakörben dolgoztam. Az imént említettek alapján van rálátásom a szereléssel kapcsolatos roleplayel. A szerveren GA-ként is tevékenykedtem.
Mi az accountod ID-je? 1264.
Hány játszott perccel rendelkezel?59.300.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 3-4 órát, persze ez függ a kezeléseimtől, illetve hétvégén egyértelműen többet.
Rendelkezel Discord fiókkal? [+]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [+]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/Mh53A6Q [ A frakció leadásra került. ]
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen.

IC RÉSZ

Teljes neve: Buddy Dixon.
Születési helye: Arizona.
Születési ideje: 1983.04.05
Édesanyja leánykori neve: Ivy Adea.
Bejelentett lakcíme: Palomino Creek.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[+]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretném az eddigi tapasztalataimmal erősíteni a Szerelőtelepet. Eddigi tudástáram bővíteni.
Miért Önt válasszuk? Szakmai végzettséggel rendelkezem, illetve az életem nagyobb részét a Szakmának szenteltem.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
A motor kopásakor felhalmozódott finom fémpor eltávolítása az olajból. Megőrizze hosszadalmasabb időre az olaj minőségét. Folyamatos biztonságos áramlást létesít.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Elsősorban a hűtőközeg eldugulása, illetve folyadékhiány. Termosztát hiba. Vízpumpa meghibásodás. Illetve benzinmotornál a túlzott szegény keverék az égéstérben. Ez dízel motoroknál az ellenkezője, hűl a motor.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motor kopásának csökkentésére és egy finom olajlemez segítségével kenést segít elő. Motor hűtésében segít. Korrózióvédelem a belső alkatrészeken a kopás végett. 5 : Hidegoldali viszkozitás. W : Rideg viszonyok között is alkalmas a kenésre ( Winter ). 30 : Melegoldali viszkozitás ( üzemi hőfok ). Egyszerűsítve : Viszkozitást jelölnek a számok.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az autó folyamatos monitorozása. Hibakódok felfedése. Hibakódok eltávolítása.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Megfelelő olaj és leeresztő csavar vásárlása ( Nyúlás végett ajánlott új csavart felhasználni) . Autóemelővel felemelni az autót, ennek hiányában aknára állni. Egy olajos tálat emelünk a csavar alá, meglazítjuk a csavart és kitekerjük. Leengedést követően megtisztítjuk a kartellt a szennyeződések végett és az új csavart betekerjük, nyomatékra húzzuk. A következő lépés az olajszűrő cseréje, és annak ellenőrzése. ( túlzott fémpor esetén egy mosóolajos eljárás ajánlott. ) Az olajszűrő fészkének megtakarítása, az új olajszűrő tömítésének olajozása és ezt követően betekerése. Igény esetén üzemanyagszűrők cseréje, pollenszűrő cseréje. Motorblokk feltöltése olajjal, kisebb szünetekkel ellenőrizzük az olajszintet, idő mire az olaj a végső pontra ér.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Buddy Dixon

Kelt: 2026.05.05

• Haha
  • Menő
Reactions: Dopa és Muurayi
Tisztelt Buddy Dixon!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Kedvelés
Reactions: zotya
Tisztelt Buddy Dixon!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.