dxminik jeletkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dxminik

Újonc
Április 16, 2026
3
2
Karakter
Ethan Wilson

GLOBMODJELENTKEZ_S.png

Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.

Fórum neved / Beceneved?

- dxminik, Dominik -

Életkorod?

- 15 -

Discord neved?

- seegamesystem -

Mióta vagy tagja a Fórumnak?

- Április közepe óta. -

Aktívan játszol a szerveren?

- Igen, adminsegéd-i pozíciót töltöm be. -

Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)

- Tapasztalatom csak adminként van más szerverekről. Mint Globális Moderátor nincsen, de gyorsan tanulok. -

Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?

- Mivel még egyik szerveren sem voltam Globális Moderátor, és szeretném ezt a pozíciót kipróbálni. -

Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?

- Azért lennék hasznos a csapat számára, mivel aktív, segítőkész és megértő vagyok, életkoromhoz képest érretebb vagyok és tudok csapatban dolgozni. A helyesírásom kiváló, tehát ezzel sem lesz gond. -

Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?

- Hétköznap délután fele (14:00-16:00) és este vagyok elérhető (19:00-22:00). Hétvégén pénteken csak estefele érek rá (19:00-01:00), szombaton illetve vasárnap a nap nagy részében elérhető vagyok. -

Van egyéb megjegyzésed?

- Nincsen. -

• Kedvelés
  • Fire
Reactions: sway és filepko
Szia, átolvastam a lapot és van szükségem további emberekre.

1 kérdésem van feléd, ugye Adminsegéd vagy gondolom tervezel adminnak menni a jövőben, vagy ha nem akkor kérlek ezt jelezd, mivel sajnos az Adminisztrátori rang és a Fórum moderátor együtt nem mehet.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.