- Április 16, 2026
- 3
- 2
- Karakter
- Ethan Wilson
Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Fórum neved / Beceneved?
- dxminik, Dominik -
Életkorod?
- 15 -
Discord neved?
- seegamesystem -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Április közepe óta. -
Aktívan játszol a szerveren?
- Igen, adminsegéd-i pozíciót töltöm be. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Tapasztalatom csak adminként van más szerverekről. Mint Globális Moderátor nincsen, de gyorsan tanulok. -
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
- Mivel még egyik szerveren sem voltam Globális Moderátor, és szeretném ezt a pozíciót kipróbálni. -
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Azért lennék hasznos a csapat számára, mivel aktív, segítőkész és megértő vagyok, életkoromhoz képest érretebb vagyok és tudok csapatban dolgozni. A helyesírásom kiváló, tehát ezzel sem lesz gond. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Hétköznap délután fele (14:00-16:00) és este vagyok elérhető (19:00-22:00). Hétvégén pénteken csak estefele érek rá (19:00-01:00), szombaton illetve vasárnap a nap nagy részében elérhető vagyok. -
Van egyéb megjegyzésed?
- Nincsen. -
- dxminik, Dominik -
Életkorod?
- 15 -
Discord neved?
- seegamesystem -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Április közepe óta. -
Aktívan játszol a szerveren?
- Igen, adminsegéd-i pozíciót töltöm be. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Tapasztalatom csak adminként van más szerverekről. Mint Globális Moderátor nincsen, de gyorsan tanulok. -
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
- Mivel még egyik szerveren sem voltam Globális Moderátor, és szeretném ezt a pozíciót kipróbálni. -
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Azért lennék hasznos a csapat számára, mivel aktív, segítőkész és megértő vagyok, életkoromhoz képest érretebb vagyok és tudok csapatban dolgozni. A helyesírásom kiváló, tehát ezzel sem lesz gond. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Hétköznap délután fele (14:00-16:00) és este vagyok elérhető (19:00-22:00). Hétvégén pénteken csak estefele érek rá (19:00-01:00), szombaton illetve vasárnap a nap nagy részében elérhető vagyok. -
Van egyéb megjegyzésed?
- Nincsen. -