[LSFD] ~ Adam Johnson

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lusi

Pötyögtető
Fő Globális Moderátor
Május 15, 2025
244
167
24
Karakter
Adam Johnson
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Adam Johnson
Anyja neve: Alice Johnson
Születési hely, idő: 2001.04.26, Los Santos
Személyigazolvány száma: ID-DEMV2202
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-ZBPW-2202
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Jefferson Motel 2 emelet 3.lakás
Telefonszáma: 1-125-318

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: High School Diploma
Intézmény neve:Belmont High School
Végzettség megszerzésének ideje: 2019.06.25.

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Ádámnak
Életkorod: 24 éves vagyok.
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: Bő 14 éve folytatom ez a foglalkozást.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025.05.15 volt a regisztrációm
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Mentős voltam még annó
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://www.upload.ee/image/19310107/_UCP_k_p.png
Mesélj magadról pár mondatban: Ádámnak hívnak, 24. életévemet töltöttem Áprilisban. Aktívan dolgozó személy vagyok, legtöbbször délelőtt dolgozom, de van hogy 1-1 nap délután is becsúszik legfőképp másodállásban. Bő 14 éve tolom a RP-t legelső RP szerverem még SAMP-on történt meg a SeeRPG-n. Ott tanultam meg az alapokat, majd folytattam ezt MTA-n. Legfőképp ott is tanultam és tanultam majd elkezdtem befele lépni az RP világában. Higgadt,szerethető embernek gondolom magam. Jó megoldóképességekkel. Negatívumom talán az, hogy némely esetekben nem vagyok türelmes, de ez nagyon néhai eset. Sodromból még nem sikerült kihoznia senkinek egy játék miatt. Persze nem tűröm ha valaki tiszteletlenül / nem úgy beszél velem ahogy kéne. Szeretem azt kapni ami adok.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Első sorban gondolhatunk napszúrásra és dehidratáltságra, minden esetben először megpróbálnék valami árnyék féleséget teremteni neki. Aztán utána valamilyen formában óvatosan felkelteni, magához téríteni.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Először is ha van lehetőség folyó víz alá tenném, és megpróbálnám lehűteni azt. Mai világban már léteznek rá akár "kenőcsök" is, másodsorban pedig megtisztítani a területet óvatosan akár akár szappanos akár sima vízzel, azután pedig megvédeni a további fertőzéstől, óvatosan gézzel bekötni nem szorosan ne legyen fájdalmas. fájdalomcsillapítás téren pedig gyógyszert adnék a betegnek, hogy ne legyen neki annyira kellemetlen.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Legfőképp olyan helyzetben használnék, ahol fennáll akár gerinc és nyaksérülés kockázata. ( Autóbaleset , nagyobb esés / zuhanás , gázolás )
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Több opció létezik elektromos tűz oltásra, természetesen ez helyzet függő hogy mivel oltanék. Legfőképp az, hogy mennyire "terjedt" el ez a tűz. Ha nagyon akkor habbal oltanám ez attól is függ hogy milyen elektromos tűz. Ha épületen belül van elektromos tűz akkor vízsugárral, ha csak elektromosdobozt kellene oltani akkor habbal. Ha pedig csak egy kis tűzről beszélgetünk akkor erre kifejlesztett pórral oltóval. Természetesen Pórraloltón kivűl minden esetben áramtalanitunk előtte. De nem ártalmas, ha porraloltónál is áramtalanítunk.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: HalliganTool - Ajtók kifeszítése, ablakok betörése | Hidraulikus feszítővágó - Autóajtók kifeszítése, támasztó oszlopok vágása. | Ipari ventillátor - Házak szellőztetése, füstelvezettetése. | Sugárfej - Tömlőre tekerhető vízsugár fej - Oltásokhoz használandó | Tömlő - Vízfelvétele fecskendőből / tűzcsapból, vastag tömlő amin keresztül vízet tudunk szállítani A-ból B-be | Porraloltó - elektromos tűzhöz használandó.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: EKG - Szívritmus megfigyelése | Medic Táska / esettáska - Mindenféle gyógyszer / kötszer megtalálható benne, ellátásra alkalmas táska. | Hordágy - Betegek / sérültek szállítására és ellátásra alkalmas eszköz. | Szívócső - Esetleges akadályok / vér elszívására használható. | Lélegeztető palack - Léglegeztetésre használandó.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.05.03
Aláírás: Adam Johnson
LSFD.png

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2026.05.04

Aláírás: General Director - Christine Everett

LSFD.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.