Davis H Alvarez panasztétele Juan Vasquez-re

Bence0

Újonc
Június 18, 2025
4
1
Karakter
Davis H Alvarez
MjE2NTcwOA.png

REPORT AN OFFICER

Feljelentő adatai

Teljes név:
Davis H Alvarez
Telefonszám:
1127564
E-mail cím:
[email protected]

Jogi képviselő adatai
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.

Teljes név:
-
Telefonszám:
-
Ügyvédi iroda neve:
-

Feljelentett fél adatai

Teljes név:
Juan Vasquez
Jelvényszám:
4805
Rendfokozat:
Officer
Szolgálati járművének adatai:
Típus: Ford Crown Victoria
Rendszám: Nem láttam.

Feljelentés kifejtése

A feljelentés leírása, indoka, előzményei:
Idlewoodon közlekedtem, amikor leigazoltattak. Iratokat kértek, amelyeket odaadtam, majd miután mindent rendben találtak, azt a vádat kaptam, hogy gyorshajtottam. Kértem a felvételt, amelyen látható, hogy valóban gyorsan mentem, erre azt a választ kaptam, hogy egy másik autó mérte be, ami már elment. Vagyis a bírság hasraütésszerű volt.

Szenvedett el sérülést az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Nem
Érte önt kár az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Igen, jogalap nélküli pénzbírság.

Mellékletek

Rögzített videó és/vagy hanganyag:
Nincs.
Fényképek:
Nincs.
Iratok / dokumentumok:
kep-2026-05-02-222735605.png

kep-2026-05-02-222712977.png

Orvosi látlelet:
-
Egyéb:
-

Kártérítési igény esetén kitöltendő
Kitöltés hiányában a hatóság nem fog megállapítani kártérítést.

Eltulajdonított tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele (pl. sorozatszám, telefonszám):
Nincs.
Hatóság által kiállított csekk mely a feljelentett fél hibájából következett:
kep-2026-05-02-222751392.png

Szervíz számla:
Nincs.
Egészségügyi számla:
Nincs.

Ezen formanyomtatvány aláírásával és beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a feljelentéssel kapcsolatos információkat valamint követelményeket, és ennek megfelelően töltötte ki a nyomtatványt. Elismeri, hogy a nyomtatványban leírt adatok és állítások a teljes valóságnak megfelelnek, abban kétes, nem bizonyítható vagy feltételezésre alapuló adat / állítás nincs. Elfogadja amennyiben a nyomtatványt bizonyíték és / vagy egyéb a leírásban szereplő követelmények hiányában nyújtja be a Rendőrség elutasíthatja a feljelentést.
Feljelentéssel élő aláírása:
Davis H Alvarez

Los Santos, 2026.05.02.​

• Kedvelés
Reactions: yac'
MjE2NTcwOA.png
Tisztelt Mr. Davis H Alvarez!

Az Internal Affairs Division kivizsgálta az esetet.

Officer Juan Vasquez időközben már nem tartozik a Los Santos Police Department állományába, így az érintett kikérdezése hiányában kivételt teszek és a kártérítési igényét jogosnak ítélem, a leírtak alapján. Hozzáteszem ugyan, hogy az intézkedő Officer nem köteles magának bizonyítékot mutatni, ezen szabálysértés elkövetése esetén.

Kérjük vegye fel a kapcsolatot a Los Santos Police Department-tel, juttassa el felénk bankszámla számát, amire 15 munkanapon belül visszautaljuk a kiállított számla összegét, $24,000 -t.

Üdvözlettel:
Yaciel Villanueva
Internal Affairs Division, LSPD​

• Kedvelés
Reactions: slatyaking