Lara Nakamura Jelentkezése

TheRealKoksy

Újonc
Április 28, 2026
4
1
Karakter
Lara Nakamura
[/CENTER]

DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

-válasz-

Lara Nakamura

Születési helye, ideje:

-válasz-

Los Santos, 2005.05.15

Bejelentett lakcíme:

-válasz-

Nincs

Legmagasabb iskolai végzettsége:

-válasz-

Egyetemi végzettség

Telefonszáma:

-válasz-

1+130+679

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

-válasz-

Lara Nakamura vagyok, 2005-ben születtem. Jelenleg Los Santos központjában élek. Gyerekkorom óta érdekel a városi élet és a közösség működése. Szeretek új embereket megismerni és különböző helyzetekben helytállni. Kitartó és megbízható személyiségnek tartom magam, aki mindig igyekszik fejlődni. Szabadidőmben gyakran foglalkozom önfejlesztéssel és különböző tevékenységekkel, amelyek segítenek a céljaim elérésében. Fontos számomra a felelősségteljes gondolkodás és a csapatmunka. Célom, hogy sikeres legyek abban, amit csinálok, és pozitív hatással legyek a környezetemre.

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

-válasz-

Leonard Pongo

Hány éves vagy?

-válasz-

17

Jelenleg hány játszott perced van?

-válasz-

Jelenleg 53 órám van a szerveren, ami összesen 3180 lejátszott percnek felel meg. Ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem, megismertem a játékmenetet és a közösséget is.

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

-válasz-

Nem voltam még frakció tag a szerveren.

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

-válasz-

Nem voltam még

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

-válasz-

Igen rendelkezem mind a kettővel.

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

-válasz-

Leonard Pongo vagyok, 17 éves. Nagyon szeretek motorozni és vezetni, ezek a kedvenc elfoglaltságaim közé tartoznak. Szabadidőmben gyakran foglalkozom járművekkel és igyekszem minél több tapasztalatot szerezni ezen a téren. Szeretem a pörgős, aktív életmódot, és mindig keresem az új kihívásokat. Barátságos és közvetlen embernek tartom magam, aki könnyen megtalálja a közös hangot másokkal. Célom, hogy folyamatosan fejlődjek, és egyre jobb legyek abban, amit csinálok.

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

-válasz-

Szeretném kipróbálni magam benne.​

MTk4Nzg4Mg.png

Mrs. Lara Nakamura
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department