thais durand | Admin Tagfelvétel.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Április 29, 2026
1
0
WestMTA - Admin Tagfelvétel

Név, mennyi idős vagy?

< Guszti, 18.>

Mutatkozz be pár mondatban.

<
Sziasztok, Guszti vagyok, 18 éves. Az RP mellett a legnagyobb szenvedélyem a box. Nagyon közel áll hozzám ez a sport, sok időt és energiát fektetek bele, és igyekszem folyamatosan fejlődni benne. Szeretem a fegyelmet, amit ad, és azt a mentalitást, amit megtanít – kitartás, tisztelet és önkontroll. Úgy gondolom, ez a hozzáállás a játékban is megjelenik nálam.

A mindennapokban érdekel a technika és a számítógépek világa is, szeretek új dolgokat tanulni. Fontos számomra, hogy tisztelettel álljak más játékosokhoz, és hogy egy normális, összetartó közösség része legyek.

>

Teljes UCP Kép. (.)

< UCP Kép. >

Napi szintű aktivitás.

< 4-5óra >

Egy adminnak mi a feladata?

< Játékosokkal a szabályzatnak a betartása, Ugyan úgy mint az Adminsegéd-nek, csak persze az Adminisztátor-nak több lehetősége van mint parancsokba/felelősségben, mint bele szólása, segíteni a játékosokat. Helyesen átlátni a dolgokat. >

Mennyi időt tudsz szánni az Admin feladatokra hetente?
< Hetente amit ki írtatok azt a 2-3órát tudom teljesíteni, ha napi aktívitásról van szó, akkor egy nap akár 4-5órákat is tudok lenni és a dutyra fordítani. >

Miért pont téged válasszunk?
< Azt érzem elég tapasztalatom van az Adminisztrátori munkához, és hogy a kellő tapasztalatommal amivel rendelkezem tudnám segíteni a játékosokat amiben elakadnak vagy bármilyen szabályszegőt láttak. Több és más tapasztalatokkal rendelkezem más szerverekről. >

Utoljára szerkesztve:
Szia!
A Vezetőség átolvasta a jelentkezésed, és közös döntés alapján a jelentkezésed elutasításra került.

Személyes megjegyzés: A jelentkezési lapod túl rövidre sikerült, ráadásul az InGame nevedet sem tüntetted fel (a címben szereplő névre nem hozott ki találatot), így a játszott perceidről sincs információnk. Javaslom, hogy szerezz még több tapasztalatot a szerveren, mielőtt újra jelentkezel.

• Kedvelés
Reactions: Muurayi
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.