luigi jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

luigi

Újonc
Augusztus 6, 2024
1
0
Karakter
Neva Malo

WestMTA - Admin Tagfelvétel

────────────────────────

Név, életkor

< Tibi, 18 >

Bemutatkozás

< Sziasztok, Tibi vagyok, 18 éves. RP mellett több minden is érdekel, szeretek fejlődni és tanulni új dolgokat, főleg olyan területeken, ahol számít a fegyelem és a következetesség. Fontosnak tartom a tiszteletet és a normális kommunikációt, és ezt próbálom a játékban is tartani. Szeretek segíteni másoknak, ha szükség van rá, és általában nyugodt, türelmes hozzáállással állok a dolgokhoz. >

Teljes UCP kép

< kép >

Napi szintű aktivitás

< Napi 2-3órát vagy többet tudok lenni, 1200-1500perc hetente teljesíthető számomra, de akár több is. >

Mi az admin feladata?

< Az adminisztrátor feladata a játékosok segítése, a szabálytalankodók szankcionálása, a szabályok betartatása a jobb játékélmény érdekében, valamint a felmerülő problémák megoldása. >

Miért téged válasszunk?

< Megvan hozzá a tapasztalatom, jól kezelem a problémákat, és türelmes vagyok a playerekkel. Voltam már több szerveren admin (StayMTA, DawnMTA). Ezekből elég tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy rendesen és megbízhatóan tudjam csinálni a feladatom. >

────────────────────────

Szia!
A Vezetőség átolvasta a jelentkezésed, és közös döntés alapján a jelentkezésed elutasításra került.

Személyes megjegyzés: A jelentkezési lapod jelenleg túl rövid, és a játékban szerzett tapasztalatod (játszott percek) is elég alacsony. Érdemes lenne még több időt töltened a szerveren, hogy nagyobb tapasztalatot szerezz. Emellett a jövőben próbáld részletesebben kidolgozni a jelentkezésedet, ha Adminisztrátori pozícióra szeretnél pályázni.

• Fire
Reactions: patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.