SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Tessa Night2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 2000.01.163. Állampolgárság: Amerikai4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 11316546. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: 7584 Los Santos Palomino 1018. Előző munkahelye(i)?: Amazon Prime áruszállító 9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: nem megfelelő cég vezetői tudás elsajétítása II. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Diaz/Győző2. Mennyi idős vagy?: 19 éves vagyok!3. Játszott percek a szerveren: 600perc4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: 2025.06.16. viszont új gépem van így új fiokom...5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: semmilyen! de van tapasztalatom!Mi volt a távozásod indoka(i)?: 2 évet voltam egy frakcióban más szerveren, csak már váltani akartam, szerettem volna több rp szálat is..
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Természetesen!8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Pozitív: Kitartó, Kreatív, Fejlődő, Negatív: Bizonytalan, Halogató, Önkritikus.
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Győzőnek hívnak! 19 éves vagyok, dolgozom, de természetesen nagyon sok időm van emellett.Dunaújvárosban lakom, barátnőmmel mostanság elkezdtem játszani WestMTA-n. Lassan 2017–2018 óta aktív vagyok az MTA community-ben mint játékos. Nagyon sok szerveren megfordultam mint admin/játékos, tapasztalatom természetesen van. Objektíven kezelem a helyzeteket, és a konstrukció, szabályépítésében és a közösség fejlesztésében közvetlenül szeretek részt venni.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 26/04/2026
Tessa Night
Tessa Night
Moderátor által szerkesztve: