Los Santos Police Department
Application Form
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
-Amara Marley-
Születési helye, ideje:
-1998 március 14-
Bejelentett lakcíme:
-Los Santos déli része-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Los Santos High School
LSPD Academy
Telefonszáma:
-555-0198-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Amara Marley 1998. március 14-én született Los Santosban egy átlagos, dolgozó családban. Gyerekkorát a város egyik nehezebb környékén töltötte, ahol hamar megtapasztalta a mindennapi élet árnyoldalait. Már fiatalon elkezdte érdekelni a rend és a törvények világa, főleg miután szemtanúja volt egy utcai bűncselekménynek. Tanulmányait a Los Santos High Schoolban végezte el, ahol nem volt kiemelkedően feltűnő, de stabilan teljesített. Érettségi után úgy döntött, hogy a rendőri pályát választja, mert szeretett volna olyan munkát, amivel valóban segíthet másokon. Felvételt nyert a Los Santos Police Academyre, ahol sikeresen teljesítette az alapképzést. A képzés során megtanulta a fegyverhasználat, az önvédelem és az intézkedési eljárások alapjait. Kitartó munkával és fegyelmezettséggel fokozatosan fejlődött, mind fizikailag, mind mentálisan. Jelenleg az LSPD kötelékében szeretne bizonyítani, és hosszú távon egy megbízható, tisztességes rendőrként dolgozni. Célja, hogy hozzájáruljon Los Santos biztonságához és olyan személy legyen, akire a lakosság számíthat..-
-Amara Marley-
Születési helye, ideje:
-1998 március 14-
Bejelentett lakcíme:
-Los Santos déli része-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Los Santos High School
LSPD Academy
Telefonszáma:
-555-0198-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Amara Marley 1998. március 14-én született Los Santosban egy átlagos, dolgozó családban. Gyerekkorát a város egyik nehezebb környékén töltötte, ahol hamar megtapasztalta a mindennapi élet árnyoldalait. Már fiatalon elkezdte érdekelni a rend és a törvények világa, főleg miután szemtanúja volt egy utcai bűncselekménynek. Tanulmányait a Los Santos High Schoolban végezte el, ahol nem volt kiemelkedően feltűnő, de stabilan teljesített. Érettségi után úgy döntött, hogy a rendőri pályát választja, mert szeretett volna olyan munkát, amivel valóban segíthet másokon. Felvételt nyert a Los Santos Police Academyre, ahol sikeresen teljesítette az alapképzést. A képzés során megtanulta a fegyverhasználat, az önvédelem és az intézkedési eljárások alapjait. Kitartó munkával és fegyelmezettséggel fokozatosan fejlődött, mind fizikailag, mind mentálisan. Jelenleg az LSPD kötelékében szeretne bizonyítani, és hosszú távon egy megbízható, tisztességes rendőrként dolgozni. Célja, hogy hozzájáruljon Los Santos biztonságához és olyan személy legyen, akire a lakosság számíthat..-
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
-Lóránt-
Hány éves vagy?
-18-
Jelenleg hány játszott perced van?
-Ma találtam rá a szerverre.-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Ezen a szerveren még nem, most kezdtem el újra szerepjátékot játszani, see-n több frakciót is megjártam, illetve egyéb más szervereken.-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem. -
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen, rendelkezem.-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Loránt vagyok, jelenleg középiskolába járok, és mellette próbálok minél többet foglalkozni magammal és a céljaimmal. Szeretek edzeni, mert fontosnak tartom, hogy ne csak fejben, hanem fizikailag is rendben legyek. Szabadidőmben általában sportolok vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik fejlesztenek. Nem igazán szeretek tétlenül ülni, inkább mindig csinálok valamit, ami előre visz. Őszinte, talpraesett embernek tartom magam. -
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Azért szeretnék csatlakozni a frakcióhoz, mert szeretnék egy komoly, felelősségteljes szerepet vállalni az RP-ben, ahol számít a csapatmunka és a fegyelem. Úgy érzem, hogy ez a közeg lehetőséget ad arra, hogy fejlődjek, és jobban megismerjem a rendvédelmi oldalt. Fontos számomra, hogy olyan helyen legyek, ahol a szabályok és az igazság betartása tényleg számít. Szeretem a kihívásokat, és motivál, hogy éles helyzetekben is helyt kell állni. Emellett jó érzés lenne egy olyan közösség része lenni, ahol mindenki egy közös célért dolgozik.-
Utoljára szerkesztve: