- Április 16, 2026
- 3
- 2
- Karakter
- Ethan Wilson
Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Dominik, Ethan Wilson, 15
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Dominik vagyok, nyáron leszek 16 éves. Kis korom óta focizom, és ez megtanított, mennyire fontos a csapatmunka. Könnyen barátkozom, és fontos számomra, hogy türelmes legyek, meg nyugodt, mert így jobb egy közösségben lenni. Ha valamiben nem vagyok biztos, utánanézek és tanulok belőle. Szlovákiában élek egy kisebb városban, itt járok iskolába, és egész jó tanuló vagyok.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Még nem voltam. (UCP)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Jelenleg 2.670 percem van. (UCP)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Azért szeretnék adminsegéd lenni, mivel van adminisztrátori tapasztalatom kisebb szerverekről, és ezt szeretném kamatoztatni máshol is. Szeretnék kezdő játékosokon segíteni, és kisegíteni az adminok feladatát, amennyiben érkezik egy kérdéses report.
Mi az Adminsegéd feladata?
Véleményem szerint egy Adminsegéd feladatai közé tartozik az Adminisztrátorok munkájának a megkönnyítése, illetve a szerver szabályzatának pontos ismerete, hogy az újonnan érkező vagy akár már a szerveren régóta játszó játékosok kérdéseit meg tudja válaszolni/ki tudja őket segíteni egyedi kérdések feltevése esetén is. Mindezt persze minél gyorsabban és pontosabban kivitelezi.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Azért ajánlom magam erre a feladatra, mert úgy vélem megvan a higgadt, érett gondolkodásmódom, ami ehhez a feladathoz szükséges, de közben nem vagyok túl merev személyiség sem. Abban különbözök a többi jelentkezőtől, hogy a helyesírási tudásom eléggé kitűnő, és könnyedén tudok elmagyarázni egy adott dolgot valakinek. Nagyon aktív vagyok a szerveren, tehát nem lesz gond avval, hogy nem tudom teljesíteni a heti/havi percet.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Kedves, aktív, higgadt
Negatív: Maximalista, önkritikus, túlgondoló
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen, nagyon szívesen töltök be adminisztrátori pozíciót, mivel van tapasztalatom már benne más szerverekről.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Naponta körülbelül 4-5 órát töltök el a szerveren, és ebből mindet rátudnám fordítani az adminsegéd-i feladatok elvégzéséhez.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: A városháza a szerveren az egyik legfontosabb helyszín, mivel itt kitudjuk váltani az iratainkat, amik azért fontosak, mivel különböző RP szituációkban tudjuk ezeket használni, tegyük fel egy igazoltatáskor.
Autókereskedés: Az autókereskedés szintén egy fontos helyszín, mivel itt tudunk járművet vásárolni. Az autókereskedésben készpénzből, illetve prémium pontból tudunk járműveket vásárolni. Amennyiben egy kocsira betelik a dolláros limit, már csak prémium pontból tudjuk azt megvásárolni.
Kórház: A kórház egy kihagyhatatlan helyszín a szerveren, mivel ha megsérültünk, akkor itt tudunk ellátást kérni. Amennyiben odaértünk a kórházhoz, be kell mennünk az interior-ba, és az NPC segítségével tudunk 35.000$-ért ellátást igényelni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Először is bemutatnám a szervert röviden, és megmondanám, hogy egy RP szerveren van, tehát vannak szabályok, amelyeket be kell tartania. Ezután a fontosabb helyszíneket elmondom, hogy hol vannak, és részletesen elmagyarázom neki hogy hogyan is működnek.