Los Santos Police Department
Application Form
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
William Frank
Születési helye, ideje:
Los Santos, 2000.05.31
Bejelentett lakcíme:
-Nincs-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetemi végzettség-
Telefonszáma:
-1-131-624-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-William Franknek hívnak, 25 éves vagyok. Los Santos központjában élek, jelenleg buszsofőrként dolgozom. Terveim között szerepel egy kertes ház, vagy akár egy nagyobb birtok megvásárlása. Szívesen dolgozom csapatban, mert fontosnak tartom az együttműködést. Ugyanakkor attól sem riadok vissza, ha önállóan kell döntéseket hoznom és intézkednem. Szabadidőmben szeretek autózni, valamint figyelni a város pezsgő életét és mozgását. Céljaim közé tartozik, hogy sikeres emberré váljak, aki jól végzi a munkáját, és a későbbiekben akár egy saját vállalkozást is elindít. -
William Frank
Születési helye, ideje:
Los Santos, 2000.05.31
Bejelentett lakcíme:
-Nincs-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetemi végzettség-
Telefonszáma:
-1-131-624-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-William Franknek hívnak, 25 éves vagyok. Los Santos központjában élek, jelenleg buszsofőrként dolgozom. Terveim között szerepel egy kertes ház, vagy akár egy nagyobb birtok megvásárlása. Szívesen dolgozom csapatban, mert fontosnak tartom az együttműködést. Ugyanakkor attól sem riadok vissza, ha önállóan kell döntéseket hoznom és intézkednem. Szabadidőmben szeretek autózni, valamint figyelni a város pezsgő életét és mozgását. Céljaim közé tartozik, hogy sikeres emberré váljak, aki jól végzi a munkáját, és a későbbiekben akár egy saját vállalkozást is elindít. -
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
-Tóth József-
Hány éves vagy?
-22-
Jelenleg hány játszott perced van?
-A szerveren 1 óra jelenleg, nem rég érkeztem. De sokat text rp-ztem, később voice rp-ztem is.-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Nem voltam még frakció tag a szerveren.-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem voltam még AdminJailben a szerveren.-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen rendelkezem mind a kettővel.-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok, Tóth József vagyok, 22 éves. Jelenleg vállalkozóként dolgozom, főként autóépítéssel és programozással foglalkozom. A hobbim lényegében a munkám is, de emellett médiával is foglalkozom, például videózással és fotózással. Munka után is marad szabadidőm, ilyenkor szívesen játszom. Munkavégzés során precíz vagyok, és gyors a problémamegoldó képességem. Szeretek új dolgokat tanulni, és folyamatosan fejleszteni magam. Célom, hogy a jövőben még sikeresebb legyek a vállalkozásomban, és több területen is kipróbáljam magam.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Szeretném kipróbálni magam benne.-
-Tóth József-
Hány éves vagy?
-22-
Jelenleg hány játszott perced van?
-A szerveren 1 óra jelenleg, nem rég érkeztem. De sokat text rp-ztem, később voice rp-ztem is.-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Nem voltam még frakció tag a szerveren.-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem voltam még AdminJailben a szerveren.-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen rendelkezem mind a kettővel.-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok, Tóth József vagyok, 22 éves. Jelenleg vállalkozóként dolgozom, főként autóépítéssel és programozással foglalkozom. A hobbim lényegében a munkám is, de emellett médiával is foglalkozom, például videózással és fotózással. Munka után is marad szabadidőm, ilyenkor szívesen játszom. Munkavégzés során precíz vagyok, és gyors a problémamegoldó képességem. Szeretek új dolgokat tanulni, és folyamatosan fejleszteni magam. Célom, hogy a jövőben még sikeresebb legyek a vállalkozásomban, és több területen is kipróbáljam magam.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Szeretném kipróbálni magam benne.-