SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Silay B Francisco2. Jelentkező születési helye, ideje: Fort Carson 1999 Október 143. Állampolgárság: Amerikai4. Elérhetősége(i): [email protected]5. Telefonszám: 1-126-1086. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Fort Carson8. Előző munkahelye(i)?: Csomagszállító9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Jelenleg is ott dolgozom,de szeretném szolgálni Amerikát.II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!
1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: Nincs
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: Nem
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: Nem
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: Nem
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha igen --, akkor részletezze: Nem
III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Miki2. Mennyi idős vagy?: 21 éves3. Játszott percek a szerveren: 42xx 4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: 2025.05.215. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Még nem voltam frakcióban.Mi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen.Voltam más szerveren LVMPD-be.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Amerikában a rendőrök általában keményebbek, jobban fel vannak fegyverezve, és nagyobb akciókra is felkészültebbek, mint a magyar rendőrök. Szigorúbbak az igazoltatások, gyorsabb a fellépés, és más jogszabályok, valamint eltérő intézkedési stílusok vannak.8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Negatív: hajlamos vagyok túl sok terhet magamra vállalni, szókimondó vagyok, és az igazamért akármeddig elmegyek.
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk:Sziasztok! Miki vagyok, 21 éves. Dolgozom, és munka mellett informatikai technikusnak tanulok.Szabadidőmben sportolok, vagy a gép előtt töltöm az időt.Körülbelül 6–7 éve kezdtem RP-zni, és azóta kisebb kihagyásokkal, de folyamatosan benne vagyok. Napi több órát is tudok a szerveren tölteni, így mondhatni elég aktív vagyok.Köszönöm hogy elolvastad
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 21.04.2026
Teljes név:Silay B Francisco
Teljes név:Silay B Francisco