- Május 15, 2025
- 133
- 52
- Karakter
- James Dannel Vincenzo
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
James Dannel VincenzoAnyja neve:
Elena VincenzoSzületési hely, idő:
Los Santos 1986.01.19.Személyigazolvány száma:
ID-FFQF2326Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-PTFX2326Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Blue Berry St 6Telefonszáma:
1-125-432Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
EgyetemIntézmény neve:
Los Santos Fire & Rescue AcaVégzettség megszerzésének ideje:
2026.05.20.Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Slider/OlivérÉletkorod:
19 éves vagyok.Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
Nagyjából 4 éve játszom RolePlay szervereken.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
2025.05.15. kisebb nagyobb kihagyással.Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
WestMTA-n nem voltam még, de más szerveren voltam már igen.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
[URL='https://imgur.com/a/oQvmbLR']UCP kép[/URL]Mesélj magadról pár mondatban:
[I]Sziasztok! Olivérnek hívnak, 19 éves vagyok. Jelneleg gépbeállítóként dolgozom, egy parketta gyárban. Hobbiaim közé tartozik a biciklizés. Oda figyelő, megértő, tisztelet tudodnak érzem magam. Mindig is szeretem az embereknek segíteni akiknek csak tudtam, és ahol csak tudtam ott segítek. Igazából ennyit tudok elmondani magamról, ami fontos.[/I]Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Első sorban egy árnyékos és vagy hűves helyre vinném a túrázót. Megnézném eszméleténél van-e. Megkezdeném a testnek a vissza hűtését, le venném a fölösleges ruhadarabokat. Egy ruha darabat benedvesítenék, azzal megkezedném a tarkójánál fogva vissza hűteni a testét. Adnék neki sok folyadékot.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Elkezdeném a sérült felületett le hűteni, utána pedig egy laza kötést csinálnék a felületre. Ameivel a hólyagok épségét őrizném meg. Amennyiben továbbra is van fájdalom egy fajádalomcsillapítót adnék a sérültnek.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Egy autóbaleset helyszínén használnék nyakrögzítőt, miközben segítjük ki a sérültet a gépjárműből, ne törtétjén nagyobb sérülés.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Elektromos tüzet semmi féle képpen nem vízzel kezdeném el az oltást. Szén-dioxid oltókészülékkel kezdeném meg az oltást. A menet az pedig úgy épül fel, hogy megkeresem a főkapcsolót és le kapcsolom az áramot. Miután ezzel megvagyok a Szén-dioxid oltókészülékkel elkezdem oltani a tüzet.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Szerintem a következő öt darab eszköz található egy tűzoltóautóban: Védőfelszerelések: Ezeket abban az esetben használnám, amennyiben olyan címet kapunk ahova szükséges lehet egy védő sisak és vagy egy védőkesztyű használata. Található még létra is a szerben, melyet akkor érdemes használni amikor egy magas helyre szükséges feljuttni, de a felvezeztő út nem megközlíthető. Található még alpinista felszerelés, ezeket magasról mentés esetén érdemes használni. Feszítő-vágó berendezés, ezt a berendezést műszaki mentés esetén használható. Valamint tűzoltó technika: sugárcsövek, elosztók, tömlők, ezeket a tűzoltóshoz használnám.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Szerintem a következő öt darab eszköz található egy mentpautóban: Defibrillátor: Szívritmuszavar esetén alkazmaznám, Hordágy: a sérült biztonságos rögzítésére szolgálat valamint az egyszerűbb mozgatásra. Mentőtáska: Rengeteg kötszer, gyógyszer, fájdalomcsillpítók szállítására szolgál, Oxigénpalack: Légzési nehézséggel küzdő, és vagy eszméletlen betegnél használható.JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.04.19.
Aláírás: James Dannel Vincenzo
Aláírás: James Dannel Vincenzo