Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Márkó, Amelia Remington ,22 éves vagyok
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Márkónak hívnak és Erdélyben élek ,22 éves vagyok ,jelenleg egyetemista vagyok és kommunikáció szakon tanulok, szabadidőmet javarészt a szerveren töltöm. Prioritásom mások segítsége, mindenből megpróbálom mindig kihozni a maximumot ,és megpróbálok mindent megtenni a céljaim elérései érdekében. Szerveren kb. 2025 májusa óta vagyok aktív ,viszont roleplay szervereken 2020 óta játszom, rp pályafutásom alatt töbször voltam már leader is különbző legál és illegál frakciókban is, ezen a szerveren is megjártam már a legál és illegál felét is a dolgoknak.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Szerveren jelenleg 3 jailem (2 ebből mondhatni egy, 3-4perc eltérés van itemek leadása és az FK jump között) van több mint egy év alatt ,amik csak frakció jumphoz köthetőek
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Szerveren már több mint 700 órát eltöltöttem
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Azért szeretnék Adminsegéd pozíciót betölteni hiszen mindig is szerettem másoknak segíteni és eligazodni azokban amikben nem tudtak az eddigiekben.
Mi az Adminsegéd feladata?
Egy Adminsegéd feladata ,az Adminok munkájának megkönnyítése és a playerek kérdéseinek megválaszolása ,szabályzattal ,illetve általános dolgokkal kapcsolatban is.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Miért pont engem válasszanak? Rengeteg tapasztalatom van már a szerveren ,sokmindent láttam, kipróbáltam és tudok. Nagyon jól be tudok illeszkedni bármilyen új társaságba ,könnyen le tudok kezelni bármi próblémát és ami fontos még hogy ezt higgadtan teszem meg. Szerveren már többször is töltöttem be ideiglenes adminsegéd feladatot.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságaim közé tartózik ,hogy kitartó vagyok ,nyugodt ,mindig megpróbálok a lehető legjobban beilleszkedni bármilyen társaságba. NegatÍv tulajdonságaim közé tartozik az ,hogy esetenként túl sokat vállalok magamra és ragaszkodom a rég bevált dolgokhoz, ha valamit megszokok azt nehezen engedem el.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Jelen álláspontom szerint ,nem szeretnék Adminisztrátori pozíciót betölteni a későbbiekben.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Egy héten kb. 4napot vagyok fent a szerveren ,délutántól estig, hétvégente késő estig, ezt az időt szinte teljesen rá tudnám fordítani az Adminsegéd feladatok elvégzésére is.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
3 Fő helyszín egy kezdő játékos számára: -Városháza: iratok kiváltása és az ún. kezdő munkák közül az egyik felvétele. -Autóbérlő: Eljutás akár egy kezdő munka helyszínére, közelekedés leggyorsabb formája. -Hobby bolt: Jelenleg a két viszonylag legjobban fizető munkák, hobbik alap helyszíne(Detektorozáshoz ,halászathoz szükségek tárgyak megvétele)
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ezen a szerveren mindenki egy teljesen önálló karaktert alakít ,amit úgy kezel mintha a valóság lenne, szerepjátékot játszik. Úgy kell gondolkodni mint ha ez a valóság lenne és csak olyan dolgokat tenni amiket valóságban is megtenne, persza a karaktere szemszögéből ,rendörként úgy viselkedsz mintha valóban az is lenne és ez ugyanígy bármilyen másik frakcióban/munkában is.