Eriz Nazif jelentkezése Adminsegédnek

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

milanka

Zöldfülű
Július 5, 2025
91
38
Karakter
Eriz Nazif
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Milánnak hívnak, In-Game Eriz Nazif vagyok és 21 éves.

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok Milán vagyok 21 éves. Jelenleg Call Centeres diákmunkát dolgozok az iskola mellett. 2022-ben érettségiztem Logisztikai szakon, de rájöttem, hogy ebben a szakmában nem találom a helyem. Elkezdtem a második szakmát a Pénzügy Számvitelt, eléggé jól teljesítettem és emiatt be is iratkoztam Mérlegképes Könyvelői estitagozatra. Jelenleg a Mérlegképes Könyvelői mellett Egyetemre járok Gazdálkodási és Menedzsment szakon. Szabadidőmben a barátokkal vagyok. Ha van Rally a hétvégén azon majdnem biztos, hogy ott vagyok. A WestMTA-t körülbelül tavaly nyáron kezdtem el.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Három Adminjailem van, de egyik sem szankció.

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
66.993 perc.

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Az MTA közösségben több mint hét éve veszek részt, ez idő alatt mindig is szerettem segíteni más játékoson. Ha Adminsegéd lehetek így jobban és többször tudok segíteni a játékosoknak.

Mi az Adminsegéd feladata?
Segítséget nyújtani a kezdő játékosoknak, ezzel megkönnyebbítve az Adminok feladatát.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Mivel régóta játszok RolePlay szerveken ez idő alatt sok tapasztalatot tudtam szerezni, ezt szeretném alkalmazni. Jó a problémemegoldó készségem. Türelmes, nyugodtnak mondanám magam. Könnyen megtalálom másokkal a közös hangot.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám: Nyugodt, Türelmes, Segítőkész.
Negatív tulajdonságaim: Kishitűség, Maximalista és Makacs vagok.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Egyelőre még nem gondolkodtam rajta.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Egy nap akár 3-4órát is tudok fent lenni a szerveren és teljes időt rátudnám szánni az Adminsegéd feladatok ellátására.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Három fő helyszín amit bemutatnék egy kezdő játékosnak:
I. Városháza: Itt tud iratokat kiváltani és a kezdő munkákat felvenni.
II. Autókereskedés: Itt tud magának megvásárolni járművet, amiből eltud majd jutni A pontból B pontba.
III. Hobby bolt: Itt tudja megvásárolni, a jobban kereső munkához a kellékeket.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Első sorban elmagyaráznám, hogy itt vannak szabályok, ha ezt megszegi következménnyel járhat. Alakítson ki egy saját karaktert a megfelelő RolePlayhez. Körbevezetném a városban, mit hol talál meg. Megmutatnám neki a munkalehetőséget és elmagyaráznám ezeknek működését.

image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

• Kedvelés
Reactions: filepko
A meghallgatás sikeres volt, csapatunk tagja.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.