Jack West jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

KicsiZsollii

Újonc
Március 16, 2026
3
0
Karakter
Jack West
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Zsolti
Hány éves vagy? 19
Mutatkozz be röviden. Zsolti vagyok 2-3 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal, nagyon jól tudok csapatban illetve egyedül dolgozni.
Mi az accountod ID-je? 8084
Hány játszott perccel rendelkezel? 9490
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
18-30 óra
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Jack West
Születési helye: 2006.06.06
Születési ideje: Los Santos
Édesanyja leánykori neve: Isabella West
Bejelentett lakcíme: Los Santos Marina
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? igen, van benne tapasztalatom alap szinten
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretek autokal foglalkozni, édesapámmal nagyon sok időt töltöttem el a műhelyben és néztem tanultam segítettem neki a szerelésben, többet szeretnék tudni a szakmáról, miatt szeretnék önöknél dolgozni.
Miért Önt válasszuk? Türelmes és szorgalmas ember vagyok, épp ezért bátran merem állítani hogy velem nem fognak mellé!

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?

[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?

Az olajszűrő kiszűri a motorolajból a szennyeződéseket (fémrészecskék, kosz), így védi a motort a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtőfolyadék hiánya, hibás termosztát, rossz vízpumpa, ventilátor hiba vagy eltömődött hűtő.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj ken, hűt és tisztít. A számok a viszkozitást jelölik: az első szám (W) hidegindításnál, a második meleg üzemi hőmérsékleten mutatja az olaj sűrűségét.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD eszköz kiolvassa a jármű hibakódjait és segít a hibák gyors azonosításában.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Motor bemelegítése után az autót megemeljük, leeresztjük a használt olajat, kicseréljük az olajszűrőt, majd feltöltjük a megfelelő mennyiségű és típusú új olajjal. Végül ellenőrizzük a szintet és a szivárgást.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Válasz helye

Kelt: Válasz helye

Tisztelt Jack West!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.