schnapp jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Schnapp

Újonc
Adminsegéd
Február 26, 2026
8
4
Karakter
Caleb Lloyd
WestMTA - Adminisztrátori Jelentkezés

Becenév:
Schnapp, Joni

Életkor:
18. életévemet taposom

Bemutatkozás:

Sziasztok, Jónásnak hívnak barátoknak csak Joni. 18. életévemet taposom, jelenleg 12. osztályos vagyok. Kis, csendes városban élek. Szabadidőmet barátaimmal töltöm, illetve videójátékokkal. Az MTA-t 2019-ben kezdtem, elég fiatalon. Most, valamivel érettebb fejjel kezdtem újra játszani az utóbbi 2 évben. Naponta ilyen 3-4 órát tudnék minimum szolgálatban tölteni de ennél akár többet is. Mivel magamról kell írjak itt, így pár tulajdonsággal megtoldanám a szöveg végét: jól tudok egy új társaságba beilleszkedni, aktív ember vagyok szinte mindenkivel megtudom találni a közös hangot, nyilván mint minden embernek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amik között kiemelnék párat, elég makacs személyiségem van kifejezetten egy önszerető ember vagyok, illetve lusta vagyok. A közeljövőben szeretnék elkezdeni belekerülni az autóversenyzés világába azon belül is a rally szakágba.

Mióta ismered a roleplay-t illetve az MTA-t?

7 éve.

Mióta játszol a WestMTA-n?

Nem olyan rég találtam rá egy videóból a szerverre kb 2 hónapja.

Játszott perceid száma?

3232 percem van jelenleg.

Szerveren milyen tevékenységeket folytattál?

Sima civil életet.

Mi az az ok amiért téged válasszunk?

Nagyon gyorsan tanulok, nem hozok elhamarkodott döntéseket. Tudom, ha eléggé eltökélt vagyok, akkor mindent megtudok csinálni.

Az elvárásoknál lévő dolgokkal tisztában vagy?

igen, teljes mértékben.

UCP-s képek

schnapp

Szia!
A Vezetőség átolvasta a jelentkezésed, és közös döntés alapján a jelentkezésed elutasításra került.

Személyes megjegyzés: A válaszaid túlságosan rövidek, több helyen mindössze egy mondatot írtál. Emellett a játszott időd is alacsony. Szerezz még tapasztalatot, mielőtt újra megpróbálod az Adminisztrátori pozíciót.

• Kedvelés
Reactions: patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.