Los Santos Police Department
Application Form
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
-Olivia Vasquez-
Születési helye, ideje:
-Los Santos 2006. 02. 11.-
Bejelentett lakcíme:
-Palomino Creek-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetem-
Telefonszáma:
-1125981-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Olivia Vasqueznek hívnak, 20 éves vagyok. Los Santos északkeleti részén élek egy vidéki területen Palomino Creekben. Egy vidéki lány vagyok aki mindig is vágyott arra, hogy egy nagy város rendvédelmi tagja lehessen. Eddig asszisztens voltam Palomino Creek környékén, de egy olyan célt tűztem most magam elé amire már nagyon régóta vágyok. Alkalmasnak érzem magam erre a munkára.-
-Olivia Vasquez-
Születési helye, ideje:
-Los Santos 2006. 02. 11.-
Bejelentett lakcíme:
-Palomino Creek-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetem-
Telefonszáma:
-1125981-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Olivia Vasqueznek hívnak, 20 éves vagyok. Los Santos északkeleti részén élek egy vidéki területen Palomino Creekben. Egy vidéki lány vagyok aki mindig is vágyott arra, hogy egy nagy város rendvédelmi tagja lehessen. Eddig asszisztens voltam Palomino Creek környékén, de egy olyan célt tűztem most magam elé amire már nagyon régóta vágyok. Alkalmasnak érzem magam erre a munkára.-
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
-Ervin-
Hány éves vagy?
-18-
Jelenleg hány játszott perced van?
-1900-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Igen voltam már más szerveren. A távozás oka szerverváltás-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem, egyik sem-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Ervinnek hívnak, 18 éves vagyok, sulizok még, de a tervem egy építőipari cég létrehozása. Szeretem a kihívásokat, kitartő és erős személyiség vagyok illetve nyitott vagyok az új dolgokra. Kb 4-5 éve MTA-zok, voltak kihagyások is de most úgy döntöttem, hogy nosztalgiázok kicsit ezért szeretném az LSPD egyik helyét betölteni és jólérezni magamat a szerveren.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Tetszik a szerver és kiszeretném magamat próbálni egy frakcióban, és más embereket megismerni-