- Február 5, 2026
- 4
- 0
- Karakter
- Axel Crow
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Axel Crow2. Jelentkező születési helye, ideje: Las Venturas Hospital, 1991.08.223. Állampolgárság: Amerikai4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 1-130-4626. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Las Venturas Hotel 317C8. Előző munkahelye(i)?: -9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: -II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!
1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: -
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: -
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: -
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: -
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem↳ Ha igen --, akkor részletezze: -
III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Bandi2. Mennyi idős vagy?: 223. Játszott percek a szerveren: 15674. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Kicsivel több, mint 2 hónapja.5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Még semmilyen frakció tagja nem voltam ezen a szerveren.Mi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Nem rendelkezem de gyorsan tanulok.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Szerintem egy amerikai rendőr sokkal felszerelteb és elővigyázatosabb, mint egy magyar rendőr. Egy példa erre a véleményre: igazoltatás. Igazoltatásnál egy amerikai rendőr sokkal határozottabban és durvábban lép fel, míg a magyar rendőr nyugodtabb és kevésbé agresszív, mert a környezet is kevésbé kockázatos.8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Pozitív tulajdonságaim: gyorsan tanulok, könnyen alkalmazkodom új és váratlan helyzetekhez is, nyitott személyiség vagyok. Negatív tulajdonságaim: hajlamos vagyok a részletekre túlzottan fókuszálni, néha türelmetlen vagyok, illetve időnként nehezebben engedem el a konfliktusokat.10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Könnyen alkalmazkodom új helyzetekhez, szeretek új dolgokat tanulni és kipróbálni. Nyitott vagyok másokra, jól kijövök különböző emberekkel, és szeretek csapatban dolgozni. Ha van egy feladat, igyekszem megoldani és nem adom fel könnyen.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 01/04/2026
Teljes név
Teljes név
Axel Crow
Utoljára szerkesztve: