- Március 13, 2026
- 1
- 2
- Karakter
- Rodolfo Costa
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Rodolfo Costa.2. Jelentkező születési helye, ideje: 1999.01.223. Állampolgárság: Olasz.4. Elérhetősége(i): -5. Telefonszám: 1-131-1866. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: 1908. Canton Street, Los Santos.8. Előző munkahelye(i)?: Uber Eats.9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Nem éreztem benne kihívást. II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!
1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: -
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: -
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: -
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: -
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha igen --, akkor részletezze: -
III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Csongi.2. Mennyi idős vagy?: 21.3. Játszott percek a szerveren: 1105.4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Pár hete kezdtem játszani a szerverrel, van már tapasztalatom más rp szerverekről.5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Nem voltam még frakció tagja a szerveren.Mi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Szerintem sok mindenben különbözik, a jogoktól elkezdve a fegyverhasználatig, Amerikában a fegyverhasználat sokkal gyakoribb, mint Magyarországon, pontosan ezért van az, hogy egy amerikai rendvédelmi szervekben a rendőrök sokkal jobban felvannak fegyverkezve. Ezek mellett az amerikai rendvédelmi szervek nem igazoltathatnak csak úgy, ennek nyomos indoka kell legyen, mint például átment egy stop táblán az illető, gondatlanul vezet, esetleges körözés van az autóján.8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: A belső tulajdonságaimról annyit, hogy tudok komoly lenni, ambicióval teli személynek érzem magam aki szeret kipróbálni dolgokat, kedves, segítőkész, lojális személynek tartom magam.
És hogy ne csak a jó oldalamat mutassam meg nektek, ezért mondanék pár "rossz" tulajdonságot is: Lobbanékony vagyok, szókimondó, ami nem minden esetben rossz tulajdonság. Haragtartónak vélem magam.
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Csongi vagyok, 21 éves erdélyben lakom, azon belül Brassóban. MTA-val nagyon régóta foglalkozok, leginkább RP szervereken játszok, azon belül a See-game szerveken, V4-be megjártam egy-két frakciót úgy hogy eltöltöttem azokba rengeteg időt, például NNI-be voltam egy évet, kisebb kihagyásokkal, elértem a Törzszászlós rendfokozatot de az inkább már v3-ban volt nem v4-ben, voltam Honvéd is , de az nem nagyon fogott meg. Ezek mellett V4-en rengeteg percet szereztem össze és egy jó baráti közösséget, viszont valami újat keresek, mert mindig is szerettem az új dolgokat, hiszen ez új kihivásokkal is jár.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 13/3/2026
Rodolfo Costa
Rodolfo Costa