Szia a minta hasznalata nem kotelezo ha jol latom. Plusz telefonon nem engedi helyesen bemasolni.Szia, 24 órát adok a minta javítására, ha 24 órán belül nem javítod, akkor zárom/helyezem.
Rendben, mindjárt javítom.Szia a minta hasznalata nem kotelezo ha jol latom. Plusz telefonon nem engedi helyesen bemasolni.
Javítottam, warnt levettem. Elnéztem, bocsi.Koszonom panaszt enis javitom.
Szia, igazandibol megoldhato ez csak azert lenne jo mert a penz elindulna ki a szerverrol es a playerek is talan szabalyosabbak lennenekegy gta alapú rp szerveren nem fenntartható, hogy piros lámpák büntetést adjanak amikor minden második sarkon van lámpa. felesleges. ez a megszokott tudom, de nem véletlen, hogy a külföldi szervereken sincsen ilyen.
)
Ez sem helytálló, szerintem ánblok ez az elképzelés kivitelezhetetlen vagy csak nincs értelme mert még mindig Amerikai államban játszunk és nem Magyarországon hogy egy piros lámpára befeszüljünk, illetve ez egy 2000-es játék sokat hozzátesz sokunk játékélményének hogy szabadabban mozogjunk ne úgy mint más szerverek amik beleroskadtak ezekbe a szabályokba..Ne az összes lámpa büntessen,csak amik forgalmasabb helyen vannak,mert lámpák és táblák nélkül tényleg elég szépeket lehet csattanni.
esetleg akkor közlekednének szabályosan ha a piros lámpa 500.000$-t vonna le.Szia, igazandibol megoldhato ez csak azert lenne jo mert a penz elindulna ki a szerverrol es a playerek is talan szabalyosabbak lennenek

Túl sok munka lenne, minden egyes piroslámpát a mapon le kéne mapolni, hogy a script működjön. Felesleges. Minden sarkon elsőbbséget kell adni, lámpától függetlenül, hiszen a lámpák nincsenek syncelve játékosok között, tudtommal.![]()
InGame neved:
► Drake Scofield ◄
Ötleted:
► Piroslámpák adhatnának büntetést, hogy ne legyen mindig mindenhol szaguldozás. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm a figyelmet ◄
Ehhez csak annyit, hogy az új Penal Code már kitér az elsőbbségadás, "jobbkéz-szabály" elmulasztásának szankcionálására a 406-os szakasz B bekezdése alapján.Bemész a kereszteződésbe, elnézel jobbra, ha nem jön senki, akkor lehet menni és ilyen egyszerű.

Igazából leírta a lényeget, de még annyival egészíteném ki, hogy IRL sem büntet minden lámpa, sem Magyarországon sem máshol.egy gta alapú rp szerveren nem fenntartható, hogy piros lámpák büntetést adjanak amikor minden második sarkon van lámpa. felesleges. ez a megszokott tudom, de nem véletlen, hogy a külföldi szervereken sincsen ilyen.