LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Senti
Hány éves vagy?
27
Írd le az account id-d!
2023
Mennyi ideje RP-zel?
Kb 2010 óta, még FayRPG-n kezdtem a pályafutásomat
Csatolj kérlek egy képet az UCP-ről!
Hogyan szólíthatunk?
Senti
Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra egy héten?
Heti 10-12 óra szerintem átlagban meglenne
Átolvastad a frakció szabályzatot?
Igen
Mutatkozz be röviden, érd el, hogy téged válasszunk!
Sziasztok! Senti vagyok, 27 éves, szoftverfejlesztőként dolgozok. Az rp karrieremet nagyon régen kezdtem, úgy gondolom, hogy a veterán motorosok közé tartozok. Szeretek csapatban dolgozni, másokra tekintettel vagyok, a rám bízott munkát becsülettel elvégzem. Szívesen tanulok új dolgokat, szerzek új tapasztalatokat. Korábban több nagyobb szerveren is voltam szerelő frakció tagja, vezetője.
Rendelkezel discorddal és működőképes mikrofonnal?
Igen
Senti
Hány éves vagy?
27
Írd le az account id-d!
2023
Mennyi ideje RP-zel?
Kb 2010 óta, még FayRPG-n kezdtem a pályafutásomat
Csatolj kérlek egy képet az UCP-ről!
Hogyan szólíthatunk?
Senti
Mennyi időt tudnál szánni a frakcióra egy héten?
Heti 10-12 óra szerintem átlagban meglenne
Átolvastad a frakció szabályzatot?
Igen
Mutatkozz be röviden, érd el, hogy téged válasszunk!
Sziasztok! Senti vagyok, 27 éves, szoftverfejlesztőként dolgozok. Az rp karrieremet nagyon régen kezdtem, úgy gondolom, hogy a veterán motorosok közé tartozok. Szeretek csapatban dolgozni, másokra tekintettel vagyok, a rám bízott munkát becsülettel elvégzem. Szívesen tanulok új dolgokat, szerzek új tapasztalatokat. Korábban több nagyobb szerveren is voltam szerelő frakció tagja, vezetője.
Rendelkezel discorddal és működőképes mikrofonnal?
Igen
IC RÉSZ
Teljes neve?
Daniel Shelton
Születési helye, ideje?
Los Santos, 2004.09.11
Édesanyja születéskori neve?
Elisabeth Darien
Bejelentett állandó lakcime:
Los Santon, Richman street 18
Legmagasabb iskolai végzettsége?
Érettségi
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal? Amennyiben igen, kérjük csatoljon egy scannelt képet az okmányról!
Rendelkezik-e korábbi szakmai tapasztalattal a járműjavítás és -karbantartás területén, amelyet jelen pozícióban kamatoztathatna?
Igen, az iskola mellett egy öreg autószerelőnél dolgoztam. Rengeteget tanultam tőle, mind a járművek felépítéséről, szakszerű javításáról, mind a munka szeretetéről és az alázatról. Ezen kívül több édesapámtól örökölt oldtimer autót is felújítottam és rendszeresen karbantartottam, kiállításokra jártam velük.
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretném magam kipróbálni nagyvállalati környezetben is.
Miért pont önt válasszuk?
Úgy gondolom, hogy hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak, tapasztalatommal előrébb tudnám vinni a vállalkozás jó hírnevét. Az emberekkel jól kijövök, gyorsan megtaláljuk a közös hangot. A munkához alázatosan állok, azt mindig a legjobb tudásom szerint végzem el.