Playerek auto kereskedés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

yezusZB

Barangoló
Július 13, 2025
27
20
Karakter
Manuel Sancho
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Manuel Sancho >

Ötleted:
< az az ötletem hogy lehetne LS be playereknek lehetne auto kereskedése amivel a saját autojukat el tudják addni és igy könyebb lenne és egy auto kereskedés ugy lenne hogy lennének autokereskedés helyek ahol a gazdagok tudják meg venni és egy ilyen hely kerülne 30-40millioba és ot be kéne jelenteni a helyet ami 5millio lenne és akkor maga a auto kereskedés hely az nagy lenne és ot lennének le téve az autok hogy ki milyent akar eladni milyen autot eladni aki ell akkarja adni az autoját az ugy lenne hogy ot lenne egy cp oda menne valaki és ot meg mutatja hogy milyen autoja van és egyet ki választ és rá megy az autora és ot lenne hogy ki a tulajdonosa meg be tudja álitani hogy menyiért akkarja eladni és ja ez jo lenne >

Megjegyzés:
< elöre is köszönöm ha jo az ötlet >

Szia, már többször volt erről ötlet.
Nem lesz ilyen, de majd a fejesek úgy is válaszolni fognak! :D

• Kedvelés
Reactions: Kyle és yezusZB
Ennek semmi ertelme, ezzel csak a maradek rp is meg lenne olve..

• Imádom
Reactions: patrik.
Az emberek nem egy jobb klikkes NPCvel szeretnének interaktálni. Jobbnak látom, ha inkább kialakít a játékos bázis egy adott helyet ahol tudnak egymás között seftelni az autókkal, motorokkal. Legyen az egy parkoló, parkoló ház, ez már csak az embereken múlik.

• Imádom
Reactions: patrik.
Amit leirtam, az a baj vele.
Nem lenne a playerek kozott interakcio, nem tudna akar egy szimpla auto vetelbol egy RP kirobbani.
Javaslom, hogy olvasd el itt a kommenteket

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Imádom
Reactions: zotya és patrik.
Személyes véleményem szerint, semmi probléma nem lenne ezzel az ötlettel. Én annyit változtatnék rajta hogy ilyen cp-k meg ilyesmik amivel el tudod adni az autót annak tényleg nincs értelme. Viszont lenne értelme úgy ha esetleg egy frakció lenne az egésznek csinálva pl. egy fedő cég egy illegális frakciónak, vagy csak szimplán egy legálisan működő használt autókereskedés, de egyébként az az ötlet sem lehetne rossz amit yezusZB írt hogy lennének le helyezve autókereskedések a mapon és normális civilek is ki tudnák bérelni, viszont úgy hogy rendesen mint a való életben is oda kell menni és bizniszelni. Szerintem nem lenne egy rossz ötlet, én sok szerveren játszottam ahol volt ugye hasonló és ott is teljesen jó bizniszeléseket lehetett lenyomni.

Utoljára szerkesztve:
Személyes véleményem szerint, semmi probléma nem lenne ezzel az ötlettel. Én annyit változtatnék rajta hogy ilyen cp-k meg ilyesmik amivel el tudod adni az autót annak tényleg nincs értelme. Viszont lenne értelme úgy ha esetleg egy frakció lenne az egésznek csinálva pl. egy fedő cég egy illegális frakciónak, vagy csak szimplán egy legálisan működő használt autókereskedés, de egyébként az az ötlet sem lehetne rossz amit yezusZB írt hogy lennének le helyezve autókereskedések a napon és normális civilek is ki tudnák bérelni, viszont úgy hogy rendesen mint a való életben is oda kell menni és bizniszelni. Szerintem nem lenne egy rossz ötlet, én sok szerveren játszottam ahol volt ugye hasonló és ott is teljesen jó bizniszeléseket lehetett lenyomni.
igen énis ilyenre gondoltam szerintem amit it le irtál az pont jo lenne a szervere

Ennyire nehéz kereskedni, már NPC kellene nektek, hogy könnyebben kereskedjetek? Semmi interakció nem lenne a playerek között, elvégre ez egy RP szerver még mindig nem kereskedő szimulátor.

• Kedvelés
Reactions: abader
Ennyire nehéz kereskedni, már NPC kellene nektek, hogy könnyebben kereskedjetek? Semmi interakció nem lenne a playerek között, elvégre ez egy RP szerver még mindig nem kereskedő szimulátor.
Először olvasd már el azt amit írtam. Ott semmilyen npcről nem volt szó. Pont az ellenkezőjéről írtam.

tiszta (elnezest a GModok-tol) HL vibeom lett, miert? Ott sem add hozza inkabb elvesz miert kell neked egy olyan rendszer ami automatan nyomja ki a kocsikat? Nem az lenne a lenyeg hogy te magad hatarold be az arakat? Ezzel csak eloideznel egy olyan folyamatot ami a kereskedelem megallasahoz vezetne, vagy epp a ertek veszteshez. Ez szep meg jo de a gazdagok meg gazdagobak lennenek a szegenyek meg meg szegenyebbek... Nem ertem erre miert van ekkora szukseg.
(Sorry az ekezetek hianya miatt telorol irva)

• Kedvelés
Reactions: abader
Ez már KB a hatodik ilyen ötlet, mióta én először megírtam, és mindegyik rendre el lett utasítva.
Nem lesz ilyen, sem ebben sem semmilyen formában és a fent leírtak alapján teljesen jogosan.

8DZ0ozt.png

Szia, nagyon sok ötlet jött már ezzel kapcsolatosan és ezt továbbra sem szeretnénk. InGame is lehetőséged van hirdetést feladni a telefonon keresztül, illetve fórumon szintén az alábbi linken lehetőség van hirdetni bármit illegál tárgyakon kívül.
Köszönjük, hogy időt szántál az ötlet megírására.​

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.