EMS ~ Luis Zachary

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zsombor123

Újonc
Július 7, 2025
1
0
Karakter
Luis Zachary
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Luis Zachary
Anyja neve: Izabella Spitzler
Születési hely, idő: Los Santos, 1956. 01. 01
Személyigazolvány száma: ID-PHGE5178
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): Válasz
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: nincs

Elérhetőség:
Telefonszáma: 1-127964
E-mail címe: [email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 160cm
Testsúly: 50
Nem: Férfi [Férfi ] - -[ ]
Etnikum: Afro Amerikai

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Orvosi Egyetem
Intézmény neve: Harvard Medical School
Végzettség megszerzésének ideje:: 1980

Munkaviszony:
Előző munkahelye: Taxi szolgálat
Munkaviszony kezdete és vége: Kezdete:1982-től egészen 2025-ig
Munkaköri leírás: Txi Szolgálat, Munkavégzés helyez:Los Santos, Munkaidő beosztása: Napi 7-8óra, Munkakörhőz tartozó feladatok: Elvinni az utast A-Ból B-pontba
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: Nem jöttem ki a fönökkel

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Zsombi
Életkorod: 17
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 5-4 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 5-6órája
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?: nem voltam még
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Igen voltam, más szerveren
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: Válasz
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: Válasz
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: Válasz
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) Azért szeretnék csatlakozni, mert érdekel az egészségügy igy játékon belül. És sokan ajánlották ezt a frakciót, hogy izgalmas és szorakoztató a közösség. Illetve szeretek az embereken segiteni ugy, hogy még én is élvezem az rp.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: szerintem azért, mert jól tudok csapatban játszani és nem vagyok egy idegesitó személyiség.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]3-Pozitivum dolog rólam: Türelmes vagyok, nyugodt, gyorsan tanulok új dolgokat[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]3-negativum róla: Ha rossz napom van akkor flegma vagyok, néha szétszort és néha elfelejtek dolgokat ami nagyon könnyű dolog (tudom, hogy nem kértétek ezeket, csak gondoltam egy kis plusz)
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban: Én a frakcióban egy csendes és nyugodt karaktert alakitanák. Amely preciz és diplomatikusan szereti megoldani a problémákat.
Mesélj magadról pár mondatban: Zsombor vagyok 17 éves, jelenleg szakmát tanulok, de utánna az éretségi a cél és ha az is meg van akkor egy kovács szakmát is le szeretnék tenni. Amugy egy nyugodt és türelmes ember vagyok.

elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Elfogadnám a hivást majd ki mennék a helyszinre, stabil oldalfekvést végeznék rajta majd egy hideg-vizes rongyot a fejére teritek. [/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=white][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][FONT=verdana][SIZE=3]Milyen okok állhatnak a háttérben: Napszúrás, Hőguta
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: Meg vizsgálom a hölgyet/urat, hogy még is hol szenvedett sulyos égési sérülést, majd ezután megvizsgálom majd krémmel, mézzel, aloe verával vagy antibiotikumos kenőccsel be kenem a sebeket, ezután hordágyra tesszük és visszük a korházba a sürgőséggi osztályra.
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: Komoly közuti baleset során mivel, ha felültetjük vagy stabil oladfekvést alkalmazunk akkor lehetséges, hogy nagyobb bajt okozunk. Helyszin biztositása: Rendőröket hivnák a helyszinre, hogy ők biztositsák a helyszint, hogy mi tudjunk foglalkozni a sérültel.
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!: Defibrilátor: Ha a sérültnek le állt a szive egy baleset következtében. Hordágy: Sérültet fel tudjuk fektetni. Fecskendők,kenőcsök,ollo,kés,
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?: Válasz

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: éééé.hh.nn.

Aláírás: Aláírás helye

Szia, egy picikét rossz a minta!
Valamint egy két dologra nem válaszoltál.

Ezt javítsd a mai nap kérlek!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Kyle
emslogo5.png

Mr. Zachary

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét.
Jelentkezését az elkövetkezõ 168 órában felülvizsgálja egy Executive Member.
A döntésekről itt fogjuk jelezni!

((OOC Megjegyzés: Téma lezárásra kerül a bírálatig. Javítási lehetőséged, és egyéb dolgod már nincs, csak várni türelmesen a válaszunkra!))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2025.07.08.
Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

• Kedvelés
emslogo5.png

Mr. Zachary

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.
Jelentkezés kiértékelése megtörtént és sajnálattal közöljük, hogy jelentkezését elutasítjuk! Ön most nem felelt meg ebben a ciklusban! De ne csüggedjen, későbbi felvételi ciklusokban lesz még lehetősége megmutatni tudását!

((OOC Megjegyzés: Ha komolyan gondolod a jelentkezésedet, és szeretnél továbbra is csatlakozni a frakcióba akkor töltsd ki minta szerint a jelentkezési lapodat, és mindenre adj választ! Hiányos, és nem minta alapján töltötted ki a jelentkezést. Ezt legközelebb javítsd, figyelmeztettelek is, hogy javítsd nem tetted! Várjuk az új jelentkezésedet ami már helyesen van kitöltve, és mindenre van válaszolva! Köszönjük. ))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2025.07.08.
Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

• Kedvelés
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.