Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Eric ScottAnyja neve:
Lisa MariaSzületési hely, idő:
LosSantos 1990.10.17Személyigazolvány száma:
ID-HFLD5056Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
VálaszÁllampolgárság:
AmerikaBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
9876 Idlewood Rock St. 11/aElérhetőség:
Telefonszáma:
06-70-333-9863E-mail címe:
[email protected]Egyéb adatok:
Magasság:
186 cmTestsúly:
95 kgNem:
Férfi [X] - Nő [ ]Etnikum:
FehérKépzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Egészségügyi DiplomaIntézmény neve:
Idlewood Medical SchoolVégzettség megszerzésének ideje::
2024.09.09.Munkaviszony:
Előző munkahelye:
ÉtelfutárMunkaviszony kezdete és vége:
2024.10.01.-2025.07.04.Munkaköri leírás:
Megrendelt ételek címre való kiszállítása.Miért hagyta ott előző munkahelyét?:
Nem megfelelő fizetés.
Out Of Character ((OOC))
Hogyan szólíthatunk?:
BálintÉletkorod:
22Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
4-5Mióta játszol a WestMTA szerverén?
kb 2-3 órájaVoltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?:
NemVoltál már egészségügyi frakció tagja?:
IgenCsatolj UCP képet az Adminjailedről:
https://imgur.com/a/2IElgJZCsatolj UCP képet az Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/2IElgJZCsatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről:
https://imgur.com/a/2IElgJZMiért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat)
Való életben is egészségügyben tanulok/dolgozom. Szeretném ezt a tudásomat játékon belül is kamatoztatni. Szeretnék egy összetartó közösség tagja lenni. Szeretem a részletes RP élményt. Miért gondolod, hogy téged válasszunk?:
Jól tudok csapatban dolgozni. Türelmes és segítőkész vagyok. Szeretem a kihívásokat.Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban:
Segítőkész és türelmes egyéniség aki szívesen foglalkozik az újonnan belépő tagokkal is. Oktatások mind kollégák részére mind pedig a civil emberek részére. Mesélj magadról pár mondatban:
Régóta RP-zem. Számomra ez egy kikapcsolódás. Szabadidőmben biciklizni szoktam Győr környékén ahol lakom is. Jelenleg főállásban dolgozom, egészségügyben. Humoros és gyorsan tanuló személy vagyok.
Egészségügyi kérdések
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Meggyőződöm a helyszín biztonságosságáról. Segítséget hívok. Légzést vizsgálok, sokkfektetés. Napszúrás, kevés folyadékfogyasztás.Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?:
Meggyőződöm a helyszín biztonságosságáról. ABCDE szerinti betegviszgálat. Folyadékpótlás, égett testfelszín megítélése. Sebkötözés, fájdalocsillapítás. Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?:
A stabil oldalfektetésnek kizáró okai lehetnek: Combcsont-Medence-Gerinctörések, Hasi és Mellkasi nyílt sérülések. Testtájéknak megfelelő végtagrögzítés. Továbbá ha magasból esett, ránk eshet valami. Egyéb okokból.Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!:
Mentőtáska-Benne a betegellátáshoz szükséges eszközök, Váladékleszívó motor-A váladék eltávolítására/leszívására, Lifepack15 Monitor-Vitális paraméterek ellenőrzésére, Hordágy/Hordszék-Betegmozgatás, Végtagrögzítő eszközök.Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:
Légút-Légzés-Keringés Emelszintű légútbiztosítás végzünk, Lélegeztetjük a beteget, Mellkaskompressziót végzünkJELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.04.
Aláírás: Eric Scott
Aláírás: Eric Scott