EMS - Sonya Vlada

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dancso2

Újonc
Június 24, 2025
6
1
Karakter
Sonya_Vlada
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Sonya_Vlada
Anyja neve: Angelica_Vlada
Születési hely, idő: Las Venturas 1999.06.03
Személyigazolvány száma: ID-JUHM2333
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-ZHT02333
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Las Venturas

Elérhetőség:
Telefonszáma: 1-125-433
E-mail címe: [email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 169
Testsúly: 62 Nem: Férfi [ ] - Nő [ X ]
Etnikum: Amerikai [Fehér]

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Diploma
Intézmény neve: Las Venturas Local Univers
Végzettség megszerzésének ideje:: 2017.11.09

Munkaviszony:
Előző munkahelye: -
Munkaviszony kezdete és vége: -
Munkaköri leírás: -
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: -

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Dani
Életkorod: 14
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 2-3 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? kb 1 honap
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagytad ott a frakciót?: -
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Ha itt Westen akkor nem de más szeron igen
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: https://imgur.com/a/IwGYjpj
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/IwGYjpj
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: https://imgur.com/a/IwGYjpj
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) Szeretnék egy normális frakciohoz tart ahol segitökészek az emberek és nem flegmák! Én nem flegmázok másokkal inkább segitek! Meg az embereknek jó RP élményt szeretnék okozni.
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: Én tisztelet tudó vagyok, Jol tudok csapatban dolgozni, Nem vagyok flegma!
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban: Én egy Szimpatikus,kedves Nőt szeretnék alakitani a frakcioba aki segit mindenkinek!
Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok! Daninak hívnak, 14 éves vagyok. Van egy idősebb testvérem 19 éves. Szabadidőmbe szeretek focizni, kosárlabdázni, MTA-zni és spanokkal lenni. Szabadidőmbe többet járok focizni. MTA-t mióta elkezdtem azóta megfordultam kisebb/nagyobb szervereken játszottam SeeMTA-n, SealMTA, CruzMTA, AstralMTA, DawnMTA, RatherMTA, FlyMTA, FestMTA. FestMTA-n vezettem EMS Vagyis ott OMSZ volt 1-2 hónapig utána Sealmta-n Mentős lettem és ott is eltöltöttem 2-3 hetet azért 2-3 hetet mert mentem át egy illegális fk-ba.

elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: A háttérben állhat kiszáradás, hőkimerülés vagy hőguta. Laikusként azonnal árnyékos, hűvös helyre vinném az illetőt, lefektetném, lábait megemelném a vérkeringés segítésére. Ruházatát meglazítanám, és ha eszméleténél van, folyadékot adnák neki (elsősorban vizet).
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: Elsőként áramtalanítom, ha elektromos berendezés is érintett, illetve megszüntetem a hőforrást. A sérültet biztonságba helyezem. Az égett területet legalább 10-15 percen keresztül hideg (nem jeges!) vízzel hűtöm, de nem szabad jéggel vagy krémmel kezelni. A sérült bőrfelületet steril gézlappal lefedem, a ruhát, ha nem ragadt a bőrbe, óvatosan eltávolítom.
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: Nem szabad mozgatni a sérültet, ha gerincsérülés, súlyos eszméletvesztés, vagy súlyos végtag- illetve medencesérülés gyanúja áll fenn. Ilyenkor a helyszínt biztosítom: forgalmat leállítom, a sérültet takaróval védem a kihűléstől, nyugalomban tartom, és figyelem a légzését. Mentőt hívok, és addig nem mozdítom.
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!:

Oxigénpalack és maszk[/B] – légzési elégtelenség esetén [B]Defibrillátor (AED)[/B] – szívmegállás esetén [B]Nyakrögzítő (nyakmerevítő)[/B] – gerincsérülés gyanúja esetén [B]Életmentő olló[/B] – ruházat gyors eltávolításához [B]Infúziós rendszer[/B] – folyadékpótláshoz, sokkos állapotban [B]Sebtapaszok, kötszerek, fertőtlenítő[/B] – vérzés ellátására [B]Lélegeztető ballon (ambu)[/B] – újraélesztés során légzés biztosításához [B]Törésrögzítők (sínek)[/B] – végtagsérülésnél

Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:

A – Airway[/B] (Légútbiztosítás): a légutak szabaddá tétele (fej hátrahajtása, idegen test eltávolítása). [B]B – Breathing[/B] (Légzés ellenőrzése): hallgatással, látással, érzéssel (10 másodpercig). [B]C – Circulation[/B] (Keringés): nincs légzés vagy keringés → [B]mellkasi kompressziók[/B] elkezdése. Újraélesztésnél: ha a személy nem lélegzik, hívom a mentőket, és 30 mellkasi nyomást, majd 2 befúvást végzek (amennyiben vállalom). Automata defibrillátort is alkalmazok, ha elérhető.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.03.
Aláírás: Sonya Vlada

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.