Aiden Brooks - Reszelii jelentkezése adminsegédnek!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

reszelii

Barangoló
Május 26, 2025
28
18
20
Lajosmizse
Karakter
Aiden Kreshnik
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Reszelii - Aiden Brooks

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Krisztofernek hívnak, Reszelinek becéznek általában, hisz ez a vezetéknevem is. Szerkezetlakatos szakon végeztem tavaly. Jelenleg futárként dolgozom a Sameday-nél. Szabadidőmben általában barátokkal,családdal vagyok, vagy számítógép előtt töltöm az időm. 7 éve tevékenykedek MTA RolePlay szervereken, kisebb nagyobb kihagyásokkal.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Lap írása közben jelenleg: (Napiszinten növekszik)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szerveren tartózkodásom során szívesen segíteném a játékosokat, kérdéseik megválaszolásával. Ezzel természetesen segíteni az adminokat hogy kevesebb munkájuk legyen.

Mi az Adminsegéd feladata?
Fent említettem elsősorban az adminok feladatának könnyebbé tétele. A játékosok kérdéseinek megválaszolása, természetesen a közösség építés is.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Töltöttem már be Adminsegéd szerepet máshol is, szerveren is ideiglenesként segítettem már az adminok munkáját. Több mint 5 éve játszom RP szervereken, több szerveren megfordultam, tapasztalataimat itt is tudnám hasznosítani.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Kitartó, Alkalmazkodó,Alapos | Negatív: Késő,Káromkodás,Makacsság

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Ezt nem tudom pontosan megválaszolni, jelenlegi helyzetben maradnék Adminsegéd, munka miatt. Nem biztos hogy tudnék jelenleg elég időt fordítani a Frakcióra és az Adminkodásra egyben. Ha ez változik majd, természetesen szeretnék igen, abból a célból hogy segítsem a játékosokat, és kiszürjem a szabályszegőket.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Változó, Samedaynél dolgozom jelenleg váltózó a napirendem. De esti órákban mindig fent vagyok 1-2 órát. Ebből végig tudnám figyelni a reportokat, és tudnám segíteni a játékosokat. Hétvégén természetesen ez lehet 4-5 óra is.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Mindenkinek kell egy személyigazolvány, egy munkahely. Akár egy adásvételi szerződés, ha késöbbiekben autót szeretne vásárolni. Korház: Ha ellátásra szorul, eltört egy testrésze. Megkapja a kellő ellátást. Szerelőtelep: Ha megvásárolta az első autóját valahol szervizelni is kell, és forgalmit kell rá csináltatni ez esetben alkalmas hely erre a szerelőtelep.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elsősorban elmondanám neki hogy ez egy RolePlay szerver, más néven szerepjáték. Saját kis nyelvemen azt mondanám hogy a 2. életedet éled, csak virtuálisan. Dolgoznod kell hogy valamit elérj, és ha ez sikerült. Akkor én esetemből kiindulva tudsz jelentkezni PD-be, vagy különböző frakcióba. (A-Z-ig Legáltól, Illegálig) És biztosan eszébe juttatnám a szabályzat elolvasását, hisz fontos dolgokat tudhat meg az egész szerepjátékról.

Szijjaaa bari.
Remélem most már sikerülni fog a dolog!
IDG-ként megállod a helyed folyamatosan, ezt tudnád csinálni nem csak IDG-ként is!
Hajrá bari. ❤️❤️

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Kyle és reszelii
Támogatlak, bár nem értem hogy miért utasitották el az előző lapokat ha így is alig van jelentkező

• Imádom
Reactions: reszelii
Ugyan ezt tudom mondani, mint az előzőnél leírtam.
Az előző AS-Vezetés döntött így, új AS-Vezetőség van, új bírálatokkal.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Kyle és reszelii
image.png

Szia.
Sajnálattal értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elutasításra került.
Megjegyzés: Lapod szinte teljes másolata előző jelentkezésednek, amennyiben úgy gondolod elég kreatív vagy ahhoz, hogy csapatunk tagja legyél, következő jelentkezésedben fordíts időt arra, hogy egy új lapot írj.​

• Kedvelés
Reactions: Attiii
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.